Liga Prvaka

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka

PostPostao/la nele-BHF » 21 lis 2010, 06:32

FCB_general napisao:
ivicaolic napisao:bome 4:3 :) kako je meni tesko gledat utakmice intera jer moram gledat lucia u interu a ne u bayernu :placi: nikad fa necu prezalit!!
po meni tottenham ima super ekipu, treba im samo dovest dobrog trenera, a ne onaj pijančina. i problem je kod njih sto jos nemaju pobjednicki mentalitet, ali imaju potencijala

Inter je završnicu dosta HNLovski odigrao. :lol: Dobio 2 jeftina gola u 2 minute što je stvarno neozbiljno, ali dok je skupina u pitanju i 3 boda, neće ih koštati.
Moje mišljenje za Tottenham je da su šarena ekipa, tj. da još nemaju što ti kažeš pobjednički mentalitet, a rekao bi i ekipu. Bale je trenutno njihov najjači igrač uz van der Vaarta. Modrić me razočarava jer s obzirom na ono za što slovi i kakve navodno kvalitete posjeduje, ne bi uopće trebao biti igrač za zamjenu golmana kod crvenog kartona. :no:
No jedno je najsigurnije, i mislim da bi se velika većina mogla složiti sa mnom, a to je da Assou-Ekotto nema šta tražiti u momčadi sa visokim ambicijama. Svaki put kad sam ga imao prilike gledati, a posebice na SP-u protiv Danske kad je Kamerun izgubio 2:1 i on bio krivac za jedan(ako ne i oba gola), razočarao bi i bio najslabija karika. Momak jednostavno nema kvalitetu da igra ni u jednom Tottenhamu, a kamoli nekom većem klubu(čudo ako zaigra :P ).
Mislim da će izboriti u najmanju ruku 3. mjesto i nastavak u EL, iako je još 3 utakmice do kraja i stigne se i proći. U tu momčad se još mora ulagati, posebice kada odapne meni uvijek odlični King na stoperu di uvijek budu problemi. Sve u svemu, Spursi su spasili si obraz i dobro se oporavili u 2. dijelu s igračem manje što je za pohvalu. :bravo:

Nemoj više da bi mi šta reko i pametovo matere ti, "stručnjak " " koji ostaje bez riječi" . Smiješan si ispao.
Prvo da ti odma kažem ti nisi ni pročitao moj post koji sam napisao na onoj temi. Poredio sam trenutno stanje Tottenhama i Bayerna, i samo sam rekao da se ta ekipa mora respektovati, jer nisu đaba završili 4 u PL. Dali su 3 gola sa igračem manje od 10 minute :) Pa hajde sad mi pametuj . Al' neću o njima . ;) Vi sve znate .
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 02 stu 2010, 23:02

Šta ga je Werder osro...majku im lopovsku..... smile44 :neee: :smajl006:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la ivicaolic » 02 stu 2010, 23:03

FCB_general napisao: Tottenham ti je od nečega ozbiljnoga udaljen svjetlosnim godinama. Ne samo Bayernu, nego i engleskoj trojci, Realu, Barci, Atleticu, Valenciji, pa i Villarealu, Milanu, usudio bi se reći i Juventusu koliko god sad je u krizi. Lyonu i kome već sve ne... Oni moraju prvo 10 godina zaredom igrati ovo natjecanje da bi tek mogli skupinu proći. :lol:

:neee: :lol: :lol: smile44 :smajl006: nadam se da si veceras promjenio mišljenje ;)
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la CroCHEF » 02 stu 2010, 23:25

ivicaolic napisao:
FCB_general napisao: Tottenham ti je od nečega ozbiljnoga udaljen svjetlosnim godinama. Ne samo Bayernu, nego i engleskoj trojci, Realu, Barci, Atleticu, Valenciji, pa i Villarealu, Milanu, usudio bi se reći i Juventusu koliko god sad je u krizi. Lyonu i kome već sve ne... Oni moraju prvo 10 godina zaredom igrati ovo natjecanje da bi tek mogli skupinu proći. :lol:

:neee: :lol: :lol: smile44 :smajl006: nadam se da si veceras promjenio mišljenje ;)

ja nisam, jednostavno oni nemogu odigrat 2 zaredom odlicne utakmice
inter je primio 3 gola greskom golmana koji je trebao stici loptu balea kad je gurno u for a ne stajat na liniji
vjeruj mi da ce kiksat vec protiv werdera

Npr. da je Murinjo bio trener u milanu ta utakmcia bi zavrsila kojih 8:0
inter nije igrao ni 20% iz prve utakmice

vec vidim dizanje Balea u nebesa, a Maicona kopanje u zemlju
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivicaolic » 03 stu 2010, 02:15

CroCHEF napisao:
ivicaolic napisao:

ja nisam, jednostavno oni nemogu odigrat 2 zaredom odlicne utakmice
inter je primio 3 gola greskom golmana koji je trebao stici loptu balea kad je gurno u for a ne stajat na liniji
vjeruj mi da ce kiksat vec protiv werdera

Npr. da je Murinjo bio trener u milanu ta utakmcia bi zavrsila kojih 8:0
inter nije igrao ni 20% iz prve utakmice

vec vidim dizanje Balea u nebesa, a Maicona kopanje u zemlju

ah cujes, golovi se uvijek primaju necijom greskom ;) a da je murinjo. a da je murinjo u tottenhamu? ma kakav werder. ma tottenham sto se tice igraca ima mozda cak i bolju momcad od nase! samo im treba jedan vrhunski trener koji ce ih malo ustrojit i bolje uigrat da mogu bit konstantni.
evo napravit cu malu usporedbu "prve jedanestorke" igraca tottenham vs bayern:

Gomes - Butt
Assou-Ekotto - Pranjić
Gallas - Demichelis
King - Buyten
Ćorluka - Lahm
Bale - Ribéry --------------->u zadnjih vrijeme je bolji od riberya, mada je ribery iznad njega za 5klasa
Huddlestone - Bommel
Modrić - Schweinsteiger ------>modrić može biti tata švajniju što se tiče nogometa :)
Lennon - Robben
van der Vaart - Müller
Crouch - Gómez
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Speedy » 03 stu 2010, 07:23

Zivotati ovdje se vec Tottenham uspoređuje s Bayernom! :neee: Dajte se ljudi malo "skockajte"! :neee:

A ovu tvoju usporedbu ne zelim niti komentirati! :roll:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 03 stu 2010, 07:36

ovakvi su mi kometari najbolji usporedba po onome sto pisu mediji
ako te zanima gledo sam dosad skoro sve utakmice Jew ekipe i to da je Modric bolji od svajnija stvarno ne drzi vodu
Modric nije zabio ni gola, asistiro je pola puta sto pisu ovi nasi mediji jer oni njemu zbroje asistenciju i kad izvede loptu s centra.
Krivac je za dosta golova u ligi, premal je ima ultra los udarac (ono jucer je imao srece posto mu se lopta odbila od noge )
i da je igrac francuske nebi se nikad svrsavalo na njega ko igraca

Ja sam odlucio napaokon nikad vise gledanje utakmice na novoj jer ono jucer je bilo ... necu ni komentirat

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 03 stu 2010, 07:45

Sinoć je sve bilo katastrofa, prestat ću pratiti ovo jebeno usrano takmičenje, osim naših utakmica.

FT Tottenham H. 3 - 1 Inter Milan

Sinoć su pokazali da znaju igrati i da se mogu nositi sa velikim timovima. Bale je velika igračina, u to nema sumnje. On će njima donjeti velike pare :)

FT Werder Bremen 0 - 2 FC Twente Enschede

Ovo neću da komentarišem, pišam ja ovu ekipu :roll: Nisu zaslužili ni da graju EP a po svemu sudeći i neće.

FT Benfica 4 - 3 Lyon

Vidim Coentrao zabio dva gola a igrao je bočnog, lijepo lijepo. Lyon je u krizi i da je Schalke dobio Hapoela, teško bi oni i grupnu prošli.

FT Hapoel Tel Aviv 0 - 0 Schalke

Ovi kanta kao i Bremenovci, pa kad budemo imali 4 predstavnika u LP ne smijem ni pomisliti kako će igrati, kad ovako igraju drugoplasirani i trećeplasirani u BL. Magathu odkaz pod hitno !

FT Bursaspor 0 - 3 Manchester U.

Ovo ne mogu da pogledam, toliko mrzim ovaj klub da to nije humano. Mrzim sve što asocira na njih. Pa tako i svaku njihovu pobjedu mrzim i ne mogu da gledam. Bursa <3

FT Valencia 3 - 0 Rangers

Rangers je jedan od klubova koji jako gotivim. Osim toga tu igra i naša legenda PAPAC :P . Jako su mi dragi, a ako ste gledali prvu tekmu u Glasgowu dobro ste vidili da su bili bolji 10X a bilo je samo 1-1. Sada skoro da nemaju šansi za dalje, ali u EP mogu uraditi nešto.

FT Rubin Kazan 0 - 0 Panathinaikos

Za ovo nemam šta reći :D

FT FC Copenhagen 1 - 1 Barcelona

Barca je takođe jedna kanta, tipa Schalke, Bremen i ostali :D Neka su prodali Zlatana,Tourea i sad neka gledaju u guzicu Realu ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 03 stu 2010, 08:31

Al glavno da je beskucnik zabio

nezam jel jos ko gledo jucer golove na novoj kasnije smile44 smile44 smile44 smile44
veli komentator cu cu krece brzi vlak za vinkovce smile44 smile44 smile44 smile44

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivicaolic » 03 stu 2010, 13:35

Speedy napisao:Zivotati ovdje se vec Tottenham uspoređuje s Bayernom! :neee: Dajte se ljudi malo "skockajte"! :neee:

A ovu tvoju usporedbu ne zelim niti komentirati! :roll:

eto reci koja usporedba nevalja pa cu ti objasnit zasto tako mislim ;) ipak svak ima pravo na svoje misljenje
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2010, 13:40

ivicaolic napisao:
eto reci koja usporedba nevalja pa cu ti objasnit zasto tako mislim ;) ipak svak ima pravo na svoje misljenje

A zašto ti to nebi odmah objasnio. Mislim kada tvrdiš neku glupost onda moraš odmah reč zakaj je to po tebi tako, a ne da ljudi prvo demantiraju nešto, a ne znaju kaj bi trebali. Tottenham jači od Bayerna, pa ja ću se popišati! :haha:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivicaolic » 03 stu 2010, 13:43

CroCHEF napisao:ovakvi su mi kometari najbolji usporedba po onome sto pisu mediji
ako te zanima gledo sam dosad skoro sve utakmice Jew ekipe i to da je Modric bolji od svajnija stvarno ne drzi vodu
Modric nije zabio ni gola, asistiro je pola puta sto pisu ovi nasi mediji jer oni njemu zbroje asistenciju i kad izvede loptu s centra.
Krivac je za dosta golova u ligi, premal je ima ultra los udarac (ono jucer je imao srece posto mu se lopta odbila od noge )
i da je igrac francuske nebi se nikad svrsavalo na njega ko igraca

Ja sam odlucio napaokon nikad vise gledanje utakmice na novoj jer ono jucer je bilo ... necu ni komentirat

ma kakvi mediji. znam ja da oni malo previse drkaju po modricu ko i oni sinoc na tv. ali po mom mišljenju modric je bolji igrac od švajnija! je da modric nije bio u formi do prije par kola, ali nije ni švajni trenutno u formi. po meni švajni ima jedino bolji udarac od modrica! a ostalo: pregeld igre, pokretljivost, razigravanje,... u svemu bolji modric ;)
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la ivicaolic » 03 stu 2010, 13:44

anton 1983 napisao:
ivicaolic napisao:

A zašto ti to nebi odmah objasnio. Mislim kada tvrdiš neku glupost onda moraš odmah reč zakaj je to po tebi tako, a ne da ljudi prvo demantiraju nešto, a ne znaju kaj bi trebali. Tottenham jači od Bayerna, pa ja ću se popišati! :haha:

pa koja ti moja usporedba nije realna. nisam ja rekao da je tottenham jači od bayerna, nego da ima bolje igrace. ti reci koja usporedba nevalja pa cu ti objasnit
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2010, 13:46

ivicaolic napisao:
pa koja ti moja usporedba nije realna. nisam ja rekao da je tottenham jači od bayerna, nego da ima bolje igrace. ti reci koja usporedba nevalja pa cu ti objasnit

Nerazmem ima bolje igrače ali nije jači :roll: Ti objasni sve zaš prvo ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivicaolic » 03 stu 2010, 13:58

anton 1983 napisao:
ivicaolic napisao:

Nerazmem ima bolje igrače ali nije jači :roll: Ti objasni sve zaš prvo ;)

nisu jači jer nemaju dobrog trenera, a i neharaju dovoljno dugo, tj nemaju pobjednicki mentalitet da bi bili konstantni, a sto se tice igraca, imaju bolje od nas. njihov golman je bolji nego naseg, tu nema priče. u zadnjoj liniji imamo jednio lahma boljeg na desnom beku koji je po meni najbolji desni bek na svijetu, a ostale pozicije oni imaju bolje. njihovi stoperi: Gallas, Bassong, Dawson, King su sigorno bolji stoperi od naših propaliteta. ekoto sigurno bolji od pranjića. bale kako trenutno igra bolji od riberia koji se nije pokaza u zadnjih god dana. def vezni tottenhama: Palacios, Huddlestone su sigurno bolji od bommela, za modrica sam vec maloprije objasnio. robben je bolji od lennona, mada ni lenon nije loš. van der vaart je bolji od mulca. i Crouch od gomeza, jednostavno se crouch bolje krece od gomeza, vise lopti spusti, jednostavno je korisniji. sta tu nije jasno?
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva