Da tymo-bommel kombinacija niš ne valja zna i moja nečakinja od 3g al LG je majstor do jaja....kupiš Gustava a onda ti bommel igra Kakvi su bili naši stoperi danas
Da tymo-bommel kombinacija niš ne valja zna i moja nečakinja od 3g al LG je majstor do jaja....kupiš Gustava a onda ti bommel igra 
FCB m@niac napisao:ovo mi je najgora utakmica Bayerna koju sam gledao...
Znao sam da Ribery jednostavno ima peh da nebre igrati, al nije mi jasno na koji način se on izljedi...pa tak se ni jedan igrač na svjetu ne ozljedi ko on...jebemu mater
Sweinsteiger nema poima o nogometu....šteta para kaj smo dali za njega....
Robben dobar ko i prije ozljede...ja ne vidim razliku.... To me jebe kod Riberya, pa Robben je trenutno bolji duplo...Bilalu treba puno vremena kad uđe u formu, a kad uđe, onda se ozljedi...![]()
Kraft - nemma se kaj preveć prićati....1. vratar svjeta...za 2 godine..

Speedy napisao:Citam vase komentare i ne znam dal da placem ili da pisam od smijeha! Eh ti navijaci Bayerna!
da vidis na jednom stranom Bayern forumu ... revolucija protiv Gaala

doro napisao:Kakvi su bili naši stoperi danas![]()

Speedy napisao:Ali mora se priznati da je i LvG danas majstorski odradio izmjene!
pa mogo si Klosea stavit, al sta ces. Nazalost tako je to. Ali sad krece serija

LvG jednostavno ima genijalni um, tesko se doprijeti do njega! 

ofenzivnog veznog i u sezoni takav manjak u ekipi gotovo svaku utakmicu stvarao da je to bilo klubu za plakanje. LvG je opet po ko zna koji puta danas njega isforsirao na 10-tku koju taj čovjek u životu je odigrao možda dobro 6-7 puta od odigranih 25-30 utakmica. Totalno nevidiljiv na terenu u prvom poluvremenu, beskoristan, ne zna kako i kuda da se kreće s loptom, jednostavno signalizira da je na toj poziciji neznalica i neupotrebljiv(u amaterskom nogometu bi sigurno bio dobar).

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
LuctL napisao:FCB m@niac napisao:ma nebremo reći da smo loše igrali....![]()
Igrali smo dobro....s obzirom na sranja koja su nam se događala smo igrali fenomenalno!
hahahahahahahaha, prika ne možeš reć da je ovo bila dobra igra bayerna -.-
Da smo DOBRO odigrali bilo bi 5:1 za bayern, ali budući da smo odigrali LOŠE, Wolfsburg je zaluženo izjednačio, i bilo bi pravednije da su pobjedili.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju