(15.01.2011) VfL Wolfsburg : FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (15.01.2011) VfL Wolfsburg : FC Bayern München

PostPostao/la doro » 15 sij 2011, 17:42

I sa mainzom :lol: ....istina gaal je debilčina kaj stavlja gujdu na to mjesto a isti postal špek na zadnjem veznom :hehe: Da tymo-bommel kombinacija niš ne valja zna i moja nečakinja od 3g al LG je majstor do jaja....kupiš Gustava a onda ti bommel igra :lol:

Kakvi su bili naši stoperi danas :?: :!:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 15 sij 2011, 17:44

FCB m@niac napisao:ovo mi je najgora utakmica Bayerna koju sam gledao...

Znao sam da Ribery jednostavno ima peh da nebre igrati, al nije mi jasno na koji način se on izljedi...pa tak se ni jedan igrač na svjetu ne ozljedi ko on...jebemu mater

Sweinsteiger nema poima o nogometu....šteta para kaj smo dali za njega....

Robben dobar ko i prije ozljede...ja ne vidim razliku.... To me jebe kod Riberya, pa Robben je trenutno bolji duplo...Bilalu treba puno vremena kad uđe u formu, a kad uđe, onda se ozljedi... smile44

Kraft - nemma se kaj preveć prićati....1. vratar svjeta...za 2 godine.. :)

Izgleda da sam bio jedini u pravu kad sam reko da žabara treba prodat za lovu koja nam se nudila i uzet Ozila...ako se sad ozbiljno ozljedio ništa više od njega....i nemojte drkat na neki blitzkrieg od njega.... dosta nam je 1 stakleni :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 15 sij 2011, 17:50

Speedy napisao:Citam vase komentare i ne znam dal da placem ili da pisam od smijeha! Eh ti navijaci Bayerna! :smile10:

:smile10: :smile10: da vidis na jednom stranom Bayern forumu ... revolucija protiv Gaala

Inace Bommel je bio igrac utakmice (spox) :smil42:

I Ribery se nije sam ozljedio vec ga je onaj Josue koji je trebo dobit crveni
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 15 sij 2011, 17:52

doro napisao:Kakvi su bili naši stoperi danas :?: :!:

Slični ko jučer Leverkusenovi, ne funkcioniraju, ali ne primječuješ njihove greške koliko su drugi loši. :lol:

Par puta su zaplivali jer nisu uigrani, ali konačna ocjena nije loša jer je bilo situacija kad su spasili Bayern. ;)
Uz Pranjića i Krafta (i djelomično Mullera) jedini koji su zadovoljili. Ipak, treba još reći da je Breno bio bolji od Badstubera.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 15 sij 2011, 17:54

Slika
:cry: :cry: :cry: :cry:

izgleda da su Riberyu otisli ligamenti
znaci duggggggggggggggggggga pauza

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 15 sij 2011, 18:07

Ali mora se priznati da je i LvG danas majstorski odradio izmjene! :smile30:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Axe » 15 sij 2011, 18:19

Jebaji ga!

Usrao je Svinja i sefa i stanicu.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 15 sij 2011, 18:20

Speedy napisao:Ali mora se priznati da je i LvG danas majstorski odradio izmjene! :smile30:

Gustavo je bio jeben dok je bio s MvB dmf, igra je bila puno bolja (ko jucer kad je Vidal uso), ali kasnije Ottl za Pranjica :neee: pa mogo si Klosea stavit, al sta ces. Nazalost tako je to. Ali sad krece serija :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

btw:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IYevJ42ctk0&feature=player_embedded[/youtube]

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 15 sij 2011, 18:25

Stavlja Robbena umjesto Riberyja te se s time kocka jer niskozemac je bio spreman za nekih max. pola sata! Trebao je tu Altintopa ubaciti. A za onu izmjenu Pranja-Ottl nemam rijeci! :haha: :hehe: LvG jednostavno ima genijalni um, tesko se doprijeti do njega! :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la normala » 15 sij 2011, 18:34

Znao sam da ćemo ga primiti pred kraj utakmice. Slična utakmica kao protiv Gladbacha. Napadali smo, promašili penal i nismo iskoristili dosta izglednih prilika. Ribery se povrijedio. Stvarno nemamo sreće. Izgleda da je ozbiljna povreda u pitanju. Protiv Gladbacha i Wolfsburga smo izgubili 4 boda! Realizacija mora biti bolja. Nadam se da je Ribery dovoljno psihički jak da izdrži ovo i vrati se što prije. Meni je bilo frustrirajuće gledati ga kako šepajući napušta teren. Mogu mislit kako se on osjećao. Taman je počeo dizati formu iz utakmice u utakmicu. Jedino pozitivno je što se Robben vratio. Vidi se da nije još potpuno spreman i da će mu trebati malo vremena da bude opet onaj stari. Pozitivno je i to što su Leverkusen i Mainz izgubili. Kraft je danas bio odličan. Imao je dosta dobrih intervencija. Nadam se da će nastaviti braniti na visokom nivou.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 15 sij 2011, 18:51

Dijagnoza ce biti sutra ili u ponedeljak.
Nadam se da nije nesto tesko :cry:

btw.
vise ne otvaram teme za utakmice bundeslige, posto uvijek izgubimo icon_hy

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 15 sij 2011, 20:26

Šta drugo reći nego sramota! Isto ko Leverkusen sinoć na svom terenu sa Dortmundom(ono je gore bilo jer oni ni šanse skoro ozbiljne nisu mogli stvoriti dok nisu gubili 0:3)... Mi smo barem još igrali u prvom dijelu nekako, oni baš nikako ništa nisu pokazali.

Ja ću ovdje stalno ponavljat i napominjat tu 06/07. sezonu kada je jedan Schweini igrao poziciju :buhhaa: ofenzivnog veznog i u sezoni takav manjak u ekipi gotovo svaku utakmicu stvarao da je to bilo klubu za plakanje. LvG je opet po ko zna koji puta danas njega isforsirao na 10-tku koju taj čovjek u životu je odigrao možda dobro 6-7 puta od odigranih 25-30 utakmica. Totalno nevidiljiv na terenu u prvom poluvremenu, beskoristan, ne zna kako i kuda da se kreće s loptom, jednostavno signalizira da je na toj poziciji neznalica i neupotrebljiv(u amaterskom nogometu bi sigurno bio dobar).
Pranjić jako dobar, za Krafta mogu reći hvala jer nas je vrlo vjerovatno i poraza spasio. Badstuber-Breno tek treba da počnu razarat na centralnim pozicijama, Lahm može i MORA daleko bolje. Ribery opet brutalno nagažen i otjeran s terena i pitanje je da li smo mi nakon 2 njegove fantastične sezone dobili novog Robbena iz ere Chelseaja i Reala? :roll:
Igrali smo s čista 2 zadnja vezna, a hoćemo pobjedu i nogomet okrenut prema naprijed, hmmmmmmm... :?
Za Gomeza ne znam šta bi rekao, taj se utopio u igru cijele momčadi koliko god je on pokušavao i uputio onaj udarac od prećku i onaj centaršut Robbenu kojeg je presjekao branič Wolfsburga. Müller taj gol zabio, ali na kraju ničemu skoro vrijedan kad se uzme u obzir da je bio vodeći. :?
Uglavnom, imam osjećaj da nas isti problemi muče, da sad će biti idućih 7-10 utakmica opet rotacija igrača na centranim pozicijama i na poziciji ofenzivnog veznog, a ne bi se iznenadio da i opet sa stoperima se počne kuhat i miješat. :|
Čista negativna ocjena bez sumnje, za gotovo svu momčad u polju s iznimkom 1-2 pojedinca. Ovako se naslov ne može osvojiti i vrijeme je da LvG počne stvarat čuda i neke nove formule kemijat zajedno sa Jonkerom, Gerlandom, Hoekom i ostatkom stručnog stožera koji radi s ekipom. :| Ovakav FC Bayern ja ne pamtim već duuuugo godina, posebice kad pogledam momčad u veznom redu i napadu. Zadnja linija očito više i ne predstavlja toliki problem ili da je posrijedi kvaliteta već nešto sasvim, sasvim deseto... Sve mi se čini da se ponavlja 2001/02. kad smo igrali dobro i rezultatski stajali odlično i onda u drugom dijelu prvenstva počeli igrati loše, a ni tada nam nešto pretjerano nije falilo u igračkom kadru, pa je ipak Dortmund bio prvak na kraju sezone. Stječem dojam da se takva neka priča slaže i ove sezone s iznimkom da sad nemamo niti rezultat niti cijelu sezonu uopće dobro stojimo, kao niti trenutno sada. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 15 sij 2011, 20:48

ma nebremo reći da smo loše igrali.... ;)
Igrali smo dobro....s obzirom na sranja koja su nam se događala smo igrali fenomenalno!
Ribery se ozljedil, penala smo fulali...a i Gomez je sirova roba u pm...svinju da ne spominjem smile44
Stvarno je grjeh govoriti da smo loše odigrali jer je komotno moglo biti 1:5 za Baayern, al neće nas ove sezone i neće.. :neee:

e i kaj se riberya tiče....štel sam pitati...

Jel to on svaki put obnovi ozljedu ili uvjek je ozljeda na drugome mjestu??? Treba pričekat dijagnozu...hmm...škakljivo je ovo..
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la FCB m@niac » 16 sij 2011, 11:00

LuctL napisao:
FCB m@niac napisao:ma nebremo reći da smo loše igrali.... ;)
Igrali smo dobro....s obzirom na sranja koja su nam se događala smo igrali fenomenalno!

hahahahahahahaha, prika ne možeš reć da je ovo bila dobra igra bayerna -.-

Da smo DOBRO odigrali bilo bi 5:1 za bayern, ali budući da smo odigrali LOŠE, Wolfsburg je zaluženo izjednačio, i bilo bi pravednije da su pobjedili.

gledaj malo bolje kaj sam ja napisal....trebaš gledati sve činjenice....recimo, kolko je tebe pogodilo kad su Riberya nosili van? Svi koji žive za bayern, pa tako i igrače...je to pogodilo i na neki način obeshrabrilo...
Fulali smo penal, pogodili gredu...kolko je Gomez šansi imao...takvce stvari ćemo u nekoj drugoj tekmi sve zabiti...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 16 sij 2011, 13:11

A da našim igračima fali odlučnosti, fanatizma, rekao bi da itekako fali. Posljedica nemotiviranosti i mislim da LvG bi trebao biti böse na njih sve, no također i on dio toga uzeti k sebi kad opet davno propali projekt pokušava oživjeti sa Schweinijem na 10-tki umjesto da gurne Müllera ili Kroosa na tu poziciju, kao i Altintopa u prvu postavu. :| No ajde, barem je Robben čestitao naslov prvaka Borussiji, što je i više nego jasno da je kod jednog čovjeka 1. mjesto jasno zaboravljeno. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011