mladjo_dj napisao:Axe napisao:Ulazak u jos dublju krizu.![]()
Zivim za onaj dan kad ce ovaj glupan, Bommel napustiti Bayern.
Isto tako Lahm uopce me nije zadivio i vjerujem da on odigra najslabiju tekmu u zivotu da ga niko nikad ne bi popljuvo...![]()
Znaci "zvijezde" u ekipi mogu imati los dan i mogu dosta lose odigrat nikom im nista nece reci dok jedan Bommel da napravi i najmanju pogresku odmah ga svi pljuju i najgori je igrac u povijesti tima...
nele-BHF napisao:mladjo_dj napisao:Axe napisao:Ulazak u jos dublju krizu.![]()
Isto tako Lahm uopce me nije zadivio i vjerujem da on odigra najslabiju tekmu u zivotu da ga niko nikad ne bi popljuvo...![]()
Znaci "zvijezde" u ekipi mogu imati los dan i mogu dosta lose odigrat nikom im nista nece reci dok jedan Bommel da napravi i najmanju pogresku odmah ga svi pljuju i najgori je igrac u povijesti tima...
Da brate, potpuno si u pravu. Bilalu , Robbenu, Lahmu nikad nista neće progovorit a tom gadu i najmanju grešku hoću!
Cigan, kreten, parazit ! Idi nosio te đavo, što dalje od nas !!!
Idi budi pojačanje ekipi idiote svjetski !!

FCB_general napisao:5:1 završilo za nas, predivan rezultat, ali mi smo i dalje katastrofa. 5 golova ne bi trebalo ništa mijenjati jer bez igre opet vrlo lako možemo ostati bez bodova.![]()
mladjo_dj napisao:Axe napisao:Ulazak u jos dublju krizu.![]()
ja se s ovim nikako ne bi slozio s tobom pa MVB je danas pogotovo u prvom poluvremenu bio jedini igrac koji je zasluzio prolaznu ocijenu, drugo poluvrijeme je druga prica iako i tamo MVB uopce nije bio los, naravno da nije dolazio toliko u izrazaj jer se vecina drugog dijeli preselila na njihovu poziciju tako da sam ja vrlo zadovoljan s njegovom danasnjom igrom, podsjetio me na proslu godinu sa onim ostrim startovima koji nisu za kaznui dugim, preciznim loptama...

Axe napisao:Po meni nije zasluzio prolaznu ocjenu, jer kapiten u jednom vrhunskom timu ne smije raditi greske koje ovaj nas radi.![]()
Naravno, moze se proci sa jednom greskom, ali ako se iste konstantno ponavljaju, dolazi do nezadovoljstva i ja sam prvi koji postaje zivcan glede takvih situacija.
Da barem nemamo bolje igrace na njegovoj poziciji, pa bi mozda nekako i trpio...

stinkfinger napisao:FCB_general napisao:5:1 završilo za nas, predivan rezultat, ali mi smo i dalje katastrofa. 5 golova ne bi trebalo ništa mijenjati jer bez igre opet vrlo lako možemo ostati bez bodova.![]()
Suti bolan dzeneralerazvalis Schalke u prvom poluvremenu, u nastavku primis nesretne golove i kazes/mo...imali smo igru vecim dijelom utakmice, ali nas promasaji kostali pobjede.
![]()
Pobjedili smo, i to ubjedljivo, sta zelis vise?

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost