(22/01/2011) FC Bayern München vs. 1.FC Kaiserslautern

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (22/01/2011) FC Bayern München vs. 1.FC Kaiserslautern

PostPostao/la CroCHEF » 22 sij 2011, 19:57

Samo za inf.
Breno nije igrao, jer kako tvrdi lvg jos nije u formi za 90min.
Kaze da je nakon 80min izgledo jako umorno (kod wolfa)
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 22 sij 2011, 20:35

mladjo_dj napisao:
Axe napisao:Ulazak u jos dublju krizu. :?

Zivim za onaj dan kad ce ovaj glupan, Bommel napustiti Bayern. :x

Isto tako Lahm uopce me nije zadivio i vjerujem da on odigra najslabiju tekmu u zivotu da ga niko nikad ne bi popljuvo... :?
Znaci "zvijezde" u ekipi mogu imati los dan i mogu dosta lose odigrat nikom im nista nece reci dok jedan Bommel da napravi i najmanju pogresku odmah ga svi pljuju i najgori je igrac u povijesti tima... smile44

Da brate, potpuno si u pravu. Bilalu , Robbenu, Lahmu nikad nista neće progovorit a tom gadu i najmanju grešku hoću!
Cigan, kreten, parazit ! Idi nosio te đavo, što dalje od nas !!!

Idi budi pojačanje ekipi idiote svjetski !!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 22 sij 2011, 20:40

Što se tekme tiče, nismo ništa niti novo niti staro vidjeli. Igramo kao i uvijek. Na momente dobro, na momente lose, a vrlo cesto i katastrofalno. Sva sreća da iskoristimo ove dobre trenutke i zabijemo po koji gol. To sve zavisi od protivnika.
Ja sam danas zadovoljan drugim dijelom.

Jeste vidjeli kako je Hamit uzjebo onu trojicu gore kad je asistit'o Mulcu xD SEX.

Robben taman koliko i treba :D Šteta što nije ušao onaj šut kad mu je golman izvadio :) Auu

Hanover izgubio, Majnc izgubio, Dortmund kikso, MI dobili :D
Zadnja izmjena: nele-BHF; 22 sij 2011, 20:42; ukupno mijenjano 1 put/a.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la mladjo_dj » 22 sij 2011, 20:41

nele-BHF napisao:
mladjo_dj napisao:

Isto tako Lahm uopce me nije zadivio i vjerujem da on odigra najslabiju tekmu u zivotu da ga niko nikad ne bi popljuvo... :?
Znaci "zvijezde" u ekipi mogu imati los dan i mogu dosta lose odigrat nikom im nista nece reci dok jedan Bommel da napravi i najmanju pogresku odmah ga svi pljuju i najgori je igrac u povijesti tima... smile44

Da brate, potpuno si u pravu. Bilalu , Robbenu, Lahmu nikad nista neće progovorit a tom gadu i najmanju grešku hoću!
Cigan, kreten, parazit ! Idi nosio te đavo, što dalje od nas !!!

Idi budi pojačanje ekipi idiote svjetski !!

e sad me zanima koji je razlog za to :?:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 22 sij 2011, 20:44

Razlog je jer ga više ne mogu da gledam očima. Sama njegova pojava me uzjebe da počnem da lupam stvari. Dojadio mi je jednostavno. A njegova igra po mom mišljenju više ništa ne pomaže Bayernu.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lizarazu » 22 sij 2011, 20:47

FCB_general napisao:5:1 završilo za nas, predivan rezultat, ali mi smo i dalje katastrofa. 5 golova ne bi trebalo ništa mijenjati jer bez igre opet vrlo lako možemo ostati bez bodova. :|

Suti bolan dzenerale :mrgreen: razvalis Schalke u prvom poluvremenu, u nastavku primis nesretne golove i kazes/mo...imali smo igru vecim dijelom utakmice, ali nas promasaji kostali pobjede. :lol:

Pobjedili smo, i to ubjedljivo, sta zelis vise? ;)
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Axe » 22 sij 2011, 20:59

mladjo_dj napisao:

ja se s ovim nikako ne bi slozio s tobom pa MVB je danas pogotovo u prvom poluvremenu bio jedini igrac koji je zasluzio prolaznu ocijenu, drugo poluvrijeme je druga prica iako i tamo MVB uopce nije bio los, naravno da nije dolazio toliko u izrazaj jer se vecina drugog dijeli preselila na njihovu poziciju tako da sam ja vrlo zadovoljan s njegovom danasnjom igrom, podsjetio me na proslu godinu sa onim ostrim startovima koji nisu za kaznu :D i dugim, preciznim loptama...

Po meni nije zasluzio prolaznu ocjenu, jer kapiten u jednom vrhunskom timu ne smije raditi greske koje ovaj nas radi. smile44
Naravno, moze se proci sa jednom greskom, ali ako se iste konstantno ponavljaju, dolazi do nezadovoljstva i ja sam prvi koji postaje zivcan glede takvih situacija.
Da barem nemamo bolje igrace na njegovoj poziciji, pa bi mozda nekako i trpio... :?
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 22 sij 2011, 21:15

Axe napisao:Po meni nije zasluzio prolaznu ocjenu, jer kapiten u jednom vrhunskom timu ne smije raditi greske koje ovaj nas radi. smile44
Naravno, moze se proci sa jednom greskom, ali ako se iste konstantno ponavljaju, dolazi do nezadovoljstva i ja sam prvi koji postaje zivcan glede takvih situacija.
Da barem nemamo bolje igrace na njegovoj poziciji, pa bi mozda nekako i trpio... :?

Gle meni je Tymo jedan od najomiljenijih igraca uopce ali on nema muda za nista drugo osim dodati loptu igracu do sebe to je u redu jer je tako velika sigurnost da nece pogrijesiti, dok MVB ima ogromna muda npr. dodaje duge lopte koje su fenomenalne kad produ ali opet ima i situacija kad i on pogrijesi i onda cijela mocad trpi ali nogomet je timski sport zato su tu ostali igraci da pomazu, ima muda napraviti faul, ubiti igraca i svjestan je da nece biti iskljucen, cak u dosta situacija uklizuje sa leda sto je velika vjerojatnost da ce se protivnicki igrac baciti i traziti crveni karton ali MVB to odradi perfektno prvo izbije loptu pa zatim ubije igraca tako da nema sanse da ga sudac iskljuci.
Nasa igra sa Tymom u vezi je vecinom samo dodavanje lopte najblizem igracu, a taj igrac je vecinom stoper, dok MVB poksava igrati prema naprijed. Naravno je onda da ce MVB imati puno vise pogresaka nego Tymo
Dok Schweini ja uopce ne smatram 6-icom
Mislim nije da ja nesta branim Bommela al me zivcira to sto se njegov svaki potez bio on dobar ili los komentira negativno. :neee:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 22 sij 2011, 21:34

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OQQEBTOgP_s[/youtube]

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 22 sij 2011, 21:38

stinkfinger napisao:
FCB_general napisao:5:1 završilo za nas, predivan rezultat, ali mi smo i dalje katastrofa. 5 golova ne bi trebalo ništa mijenjati jer bez igre opet vrlo lako možemo ostati bez bodova. :|

Suti bolan dzenerale :mrgreen: razvalis Schalke u prvom poluvremenu, u nastavku primis nesretne golove i kazes/mo...imali smo igru vecim dijelom utakmice, ali nas promasaji kostali pobjede. :lol:

Pobjedili smo, i to ubjedljivo, sta zelis vise? ;)

Volio bi da Bayern konačno zrači samo pozitivno. Ja to baš ne osjetim. Više ko kakva jesen je u klubu, sve tmurno, sivo... Nikako da to sunce zasja i konačno da krenemo nekakve serije raditi, složiti konačno našu postavu bez silnih transformacija igrača u sredini terena i zadnjem redu.
Želim da kad igramo dobro i pobjeđujemo, pa i kad se dogodi i loša da dobijemo, ali da demonstriramo očaj na našem stadionu u prvom dijelu... :( Nije to baš lijepo, no kao navijač se to opet sve zažmiri i što prije pokušava zaboravit.
Mislim... uvijek sam zadovoljan ja sa 3 boda i ovom hrpom golova, nego eto... Oni su nama isto poručili da ipak ne treba očekivati dizanje u narednim utakmicama i to sve, nego da će i dalje magla biti nad Allianz Arenom. :| Nešto kao što je anton rekao, borba sa samim sobom... Ona će se po mom mišljenju nastaviti i idućih 8-9 utakmica(dabogda oni mene uvjerili i debelo prije moje prognoze :) )
Jedna utakmica neće donijeti proljeće. Trebat će ih ipak jedno 5-6, po mogućnosti u serijama. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 22 sij 2011, 21:43

joj cim se zapocne pricat o serijama ... iduce 3 su gostovanja. Idemo u kupu protiv AAchena,
pa Werderu koji je ultra kikso protiv Kolna (ista situacija ko s scheisseom), pa Kolnu

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 22 sij 2011, 22:58

Dobro je Anton rekao, nas najveci problem je u "nama" samima. Ali taj problrm necemo rijesiti ako budemo igrali stalno u istoj postavi (fergie mi rek´o :D ). Dosta toga jos ne stima, to sam van Gaal zna (mozda malo bolje :mrgreen: ) ali moje povjerenje jos uvijek ima.
O samoj utakmici nemam puno kasti, jer sam je gledao u sky-prdekani :mrgreen: gdje se svako veseli svojim golovima.
Sanse, golove....sam pogledao bezrboj puta i normalno da cu reci da je pobjeda ispala ubjedljivija nego je trebalo.

Iznimno mi je drago za Robbena (nas glavni adut u narednim mecevima), kao i za Gomeza, koji je malo povratio "poljuljano" samopouzdanje.
Müller postaje pravi Mulac :D , dok je Hamit jos jednom pokazao da se na njega moze racunati.

@Ocekujem od onih koji su gledali "citavu" utakmicu nekakav sadrzajniji opis utakmice. 8-)
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la CroCHEF » 22 sij 2011, 23:51

jel ko naso poruku navijaca za michu
Bio je neki tekst+veliki transparent Gracias Micho
:bravo:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 23 sij 2011, 08:24

O prvom poluvremenu ne bih puno. Imali smo malo sreće i inspiracije pa nezasluženo poveli. Bilo je očajno. Ali, mislim da bi nas upravo taj nezasluženi gol mogao izvući iz krize.

Ali u drugom poluvremenu je izašla potpuno druga momčad. Motivirana i s jasnim uputama što da radi. Drugo poluvrijeme je bila rapsodija nogometa. Prvih 15 minuta FCK nije mogao disati. Imali smo 90% posjeda lopte i svaki napad je bio opasan.
Sve koje su zabili golove i one koji su doveli do njih treba pohvaliti, ali je nepotrebno analizirati golove. Posebno bih pohvalio jedino Thomasa Mullera koji je za prvi gol asistirao u maniri Pirla. :legendo:

Vidio sam i mnoge loše stvari, ali ću ovaj put ja na njih zažmiriti.

Sad, zašto sam rekao da bi nas ovaj gol mogao izvući iz krize. Van Gaalov Bayern je do sada često trebao poguranac kojim bi idućih 2 mjseca igrao inspirativno(Wolfsburg, Juve, United - prošle sezone). Ovo je upravo takav poguranac. Nadam se da će i dalje igrati ovako.

Druga, puno važnija stvar je motivacija koje inače nam jako fali, pogotovo kad nema Riberya i kad Robben ne vuče. Mi smo bar 12 bodova izgubili zbog slabe motivacije.
Ovo je ono što se traži. Kad je ekipa ovako motivirana, onda nam niti Barca ne može ništa. Ako ostanu ovako motivirani, možda se čak osmijehne sreća pa u petom mjesecu dobijemo šansu za naslov. Ali, uvjet tome je da ostanu ovakvi jer BVB tako dobiva sve utakmice.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la nele-BHF » 23 sij 2011, 11:51

Pa onda mi imamo poguranac svake dvije sedmice skoro. Mi jednu pobjedimo, pa spušimo, pa pobjedimo pa remi, pa onda dva remija i tako u krug. Nikad dvije pobjede za redom :/ Do sljedeće hefte smo motivirani dok nas sljedeći protivnik ne presluša kao i uvijek. Mada nadamo se da neće, jer krajnje je vrijeme da se počne igrati. Uskoro je i sa Interom tekma pa da vidimo :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011