anton 1983 napisao:Što više gledam ovog Schiebera sve nmi se više sviđa...Baš me zanima kak bi mu stajo Bayernov dres...
Vrlo zanimljiv igrač...kaj se tiče gaal ja sam oduvjek bio protiv njega...Klopinjo bi mogao doći al min za 2g
anton 1983 napisao:Što više gledam ovog Schiebera sve nmi se više sviđa...Baš me zanima kak bi mu stajo Bayernov dres...

stinkfinger napisao:koji mu je posljednji hir?sto hoce breni reci cus, oder?
na kloppa zaboravi bar neko vrijeme, sammera neces zato sto podrzava van gaala![]()
bil mozda löwa, on uci u hodu imitirajuci gaalovu taktiku.
UltrasMentalita napisao:Sad će neko reći propast će Bayern ako Gaal ode ili nema boljeg od njega ima ih dosta boljih od njega uvjeravam vas![]()
![]()
UltrasMentalita napisao:Ja ti mogu sa sigurnošću reći da će ključno za Inter biti dali će igrati robbery ako oni budu igrali imamo šanse da prođemo ako ne teško![]()
UltrasMentalita napisao:I ptice na grani znaju gdje najbolje igra Muller a gdje Schweini i onda mi netko rekne Gaal nije kriv ili da je odličan trener ma onaj je debilčina tvrdoglava da nema Robbena i Olića od prošle godine davno bi on letio

doro napisao:Nema se tu kaj popravljat iz tog debila samo stavit igrače na pozicije gdje su najbolji i dovest 2-3 igrača u kadar jer nam trebaju za 3 fronte kvalitetno odigrat...također me živcira kaj kad netko fali ne stavlja njegovu direktnu zamjenu nego rotira igrače na pozicije na kojima su loši...
UltrasMentalita napisao:Montolivo je neusporedivo bolji igrač od Kroosa u sredini a to što misli LVG me boli kurac jer dosta su nas te njegove fantazije od igrača i pozicije na kojima oni igraju pokopali do sada da se moramo zadovoljavati s 2-3 mjestom u ligi i da nam ekipe poput Kolna Gladbacha otimaju već osvojene bodove

cruz napisao:a sam mišljenja da kroos također ima ono nešto, ali za "iza špice - poziciju"...
za centralnog veznog moraš biti brži, agilniji, agresivniji, moraš imati nisko težište (jako važno) ... a to kroosu fali..
Ja sam već 2 godine za njegovo dovođenje.
FCB_general napisao: box to box midfielder, naprijed i nazad da sudjeluje u akcijama bez obzira što je u napadu on primjerice jako dobar, a nazad već toliko i nije, ali opet sudjeluje u fazi obrane i radi nešta umjesto što samo čeka loptu naprijed i ono 'pritišće zadnju liniju i sl..

UltrasMentalita napisao:Pa da uupravo što ste rekli Montolivo je inteligentan igrač i nazad i naprijed.......Ali nažalost od njega nema ništa LVG je najavio Kroosa čim bude spreman 90 min u paru s Schweinijem i j.... ga .....Meni onaj Kroos nije ekstra kvalitet pogotovo za 8-ce jer igra isto pičkica nema agilnosti , žustrine nema onoga glavom na kopačku nema da će on nekome uklizat i uzet loptu ništa to on može odigrati na 10-tki ali i tu treba imati ove epitete što sam gore nabrojio a pogotovo na 8-ci ili ti ga 6-ci jer se tu lomi sve i jedan pogrešan pas ili ne blokiranje ili uklizavanje može te koštati gola![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju