Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Ljetni prelazni rok

PostPostao/la doro » 19 vel 2011, 08:39

anton 1983 napisao:Što više gledam ovog Schiebera sve nmi se više sviđa...Baš me zanima kak bi mu stajo Bayernov dres... 8-)

Vrlo zanimljiv igrač...kaj se tiče gaal ja sam oduvjek bio protiv njega...Klopinjo bi mogao doći al min za 2g ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 19 vel 2011, 09:54

stinkfinger napisao:koji mu je posljednji hir? :? sto hoce breni reci cus, oder?
na kloppa zaboravi bar neko vrijeme, sammera neces zato sto podrzava van gaala :lol:
bil mozda löwa, on uci u hodu imitirajuci gaalovu taktiku. :mrgreen:

Posljednji hir da ih ne nabrajam od ozljeda robberya on pravi još veće ozljede u ekipi srozao je kadar na 15-16 igrača na granicu mogućega a igra na 3 fronta.....gubljenje već osvojenih bodova i onda kaže igrači su krivi pa da igrači su krivi ali ti ih biraš debilčino ......LOw uči od Gaala :lol: :lol: :lol: :lol: zašto što je Schweinia u repki stavio na 8-cu ili ???..........Kad dolazio novi trener a nadam se uskoro neka to bude neko tko nije tvrdoglav ko magarac i tko zna što radi i da ima uspjehe iza sebe .......Sad će neko reći propast će Bayern ako Gaal ode ili nema boljeg od njega ima ih dosta boljih od njega uvjeravam vas ;) ;) ;)
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2011, 10:01

UltrasMentalita napisao:Sad će neko reći propast će Bayern ako Gaal ode ili nema boljeg od njega ima ih dosta boljih od njega uvjeravam vas ;) ;) ;)

Ja ti to neću reč, ali ću ti reč sa sigurnošću da je preuzimanje kluba nakon van Gaala noćna mora. Kad on nekaj sjebe treba par godina da se oporaviš. Al budi bez brige, vidi se po nekim stvarima da mu se uprava miješa u poso tako da on negdje i mora popustiti. Ja nebum razmišljao o odlasku van Gaala. Naravno sve ovisi o rezultatima i jedino kaj mene zanima je plasman u Lp, a za ostalo lako...Ako prođemo Intera siguran sam da ćeš se ti u euforiji po pitanju njegove smjene malo smekšati.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 19 vel 2011, 10:05

Ja ti mogu sa sigurnošću reći da će ključno za Inter biti dali će igrati robbery ako oni budu igrali imamo šanse da prođemo ako ne teško ;) ;)
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2011, 10:19

UltrasMentalita napisao:Ja ti mogu sa sigurnošću reći da će ključno za Inter biti dali će igrati robbery ako oni budu igrali imamo šanse da prođemo ako ne teško ;) ;)

I ja se slažem sa tobom :mrgreen: Nje bitno to kaj bi će oni odlučiti utakmicu , nego činjenica da će onda Muller i Schweini igrati na pozicijama gdje su najbolji.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 19 vel 2011, 10:40

I ptice na grani znaju gdje najbolje igra Muller a gdje Schweini i onda mi netko rekne Gaal nije kriv ili da je odličan trener ma onaj je debilčina tvrdoglava da nema Robbena i Olića od prošle godine davno bi on letio ;)
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la CroCHEF » 19 vel 2011, 11:33

UltrasMentalita napisao:I ptice na grani znaju gdje najbolje igra Muller a gdje Schweini i onda mi netko rekne Gaal nije kriv ili da je odličan trener ma onaj je debilčina tvrdoglava da nema Robbena i Olića od prošle godine davno bi on letio ;)

pa da nema CR di bi bio Murinjo, da nema Xavia i Inieste di bi bio Guardiola
svaki klub treba imati pojedince koji odlucuju
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 19 vel 2011, 12:21

Ma baš Real ima Pedra Ozila i Di mariju Benzemu a mi kad na se ozljedi Robbery nemamo ni približno adekvatne zamjene i ne laprdaj tako isto i Barca ....velika je razlika između Robbena i Altintopa ......
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la doro » 19 vel 2011, 14:23

Nema se tu kaj popravljat iza tog debila samo stavit igrače na pozicije gdje su najbolji i dovest 2-3 igrača u kadar jer nam trebaju za 3 fronte kvalitetno odigrat...također me živcira kaj kad netko fali ne stavlja njegovu direktnu zamjenu nego rotira igrače na pozicije na kojima su loši...
Zadnja izmjena: doro; 19 vel 2011, 14:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 19 vel 2011, 14:34

:bravo: :bravo: :bravo:
doro napisao:Nema se tu kaj popravljat iz tog debila samo stavit igrače na pozicije gdje su najbolji i dovest 2-3 igrača u kadar jer nam trebaju za 3 fronte kvalitetno odigrat...također me živcira kaj kad netko fali ne stavlja njegovu direktnu zamjenu nego rotira igrače na pozicije na kojima su loši...
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la cruz » 20 vel 2011, 19:26

UltrasMentalita napisao:Montolivo je neusporedivo bolji igrač od Kroosa u sredini a to što misli LVG me boli kurac jer dosta su nas te njegove fantazije od igrača i pozicije na kojima oni igraju pokopali do sada da se moramo zadovoljavati s 2-3 mjestom u ligi i da nam ekipe poput Kolna Gladbacha otimaju već osvojene bodove

slažem se (ovo podvučeno), Bayernu treba jedan "povučeni" veznjak koji zna lopte igrati, koji vidi sve...

ja sam mišljenja da kroos također ima ono nešto, ali za "iza špice - poziciju"...

za centralnog veznog moraš biti brži, agilniji, agresivniji, moraš imati nisko težište (jako važno) ... a to kroosu fali.. montolivo bi nam sjeo ko šamar budali, jer bez obzira na sve najvažniji je vezni red!!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 vel 2011, 19:39

cruz napisao:a sam mišljenja da kroos također ima ono nešto, ali za "iza špice - poziciju"...

za centralnog veznog moraš biti brži, agilniji, agresivniji, moraš imati nisko težište (jako važno) ... a to kroosu fali..

Jašta... :bravo:

Kroos je upravo ono što je v.d. Vaart, ofenzivni veznjak. Kroos još i može na 8-ici proći kao nekakav centralni veznjak, što to valjda Englezi kažu box to box midfielder, naprijed i nazad da sudjeluje u akcijama bez obzira što je u napadu on primjerice jako dobar, a nazad već toliko i nije, ali je opet sudjeluje u fazi obrane i radi nešta umjesto što samo čeka loptu naprijed i ono 'pritišće zadnju liniju i sl.'.
Montolivo je recimo fantastičan tip tog veznjaka gdje je i naprijed i nazad dobar, zna sa loptom, uglavnom pravi centralni vezni koji ima odlike i ofenzivnog i defenzivnog veznog. :good: Ja sam već 2 godine za njegovo dovođenje.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 20 vel 2011, 20:15

to je to. kad si već spomenuo van der vaarta... u tottenham su svi ludi za njim, za bale-om, lennonom itd. ali kada pustiš "majstora" da kaže svoje mišljenje o njihovoj igri, on će reći samo: luka modrić!

gledaš Barcu, svak će reć, joooj messi, joooj iniesta, jooooj villa, ali pogledaš bolje, xavi i busquets su inžinjeri, bez njih nema Barcine igre! prije će trener izvaditi villu ili iniestu nego što će busquetsa izvaditi...

malo sam otišao s teme, ko jebe ostale ekipe, samo sam želio primjerom pokazati šta Bayernu treba!

Švajni je kako ti kažeš
FCB_general napisao: box to box midfielder, naprijed i nazad da sudjeluje u akcijama bez obzira što je u napadu on primjerice jako dobar, a nazad već toliko i nije, ali opet sudjeluje u fazi obrane i radi nešta umjesto što samo čeka loptu naprijed i ono 'pritišće zadnju liniju i sl..

a treba netko ko će obilježavati akcije, ko će ih pokrenuti, ko će iznijeti loptu iz obrane... Montolivo je odličan u tome

puno forumaša je primjetilo jednu očitu stvar: štoperi Bayernovi se stalno dobacuju i dobacuju i to nam ide svima na kurac, to je znak da nema uvijek riješenja....

švajni priđe često, uzme loptu, ali je prilično nepouzdan u situacijama kad se nađe među dvojicom-trojicom protivnika, tj. gubi se i tu pušimo kontre.

pranja je igrač kojeg mi nećemo primjetiti kada igra kako igra (vrlo dobro), ali čim kiksa odma ga razapinjemo, nema pojma vako nako, kužite....

pranja nema klase da bude igrač prevage, ali i sam van gaal zna koliko mu treba igrač poput pranje... a što se tiče njegovih kikseva, svaki ih igrač pravi, ali pranjina pozicija ne dozvoljava da 4-5 puta u tekmi izgubiš loptu na centru....

zato bi nam jedan pouzdan igrač, znalac ko Montolivo "sjeo" samo tako!

van bommel već godinama to ne može pružiti, čisto zbog toga što je ostario, nema one <Spritzigkeit>...

možda je malo šteta što tymoščuk ne igra sada tu, ali ipak mislim da bi se trebalo Montoliva dovesti!

sigurno bi nam bio pojačanje....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la UltrasMentalita » 20 vel 2011, 20:43

Pa da uupravo što ste rekli Montolivo je inteligentan igrač i nazad i naprijed.......Ali nažalost od njega nema ništa LVG je najavio Kroosa čim bude spreman 90 min u paru s Schweinijem i j.... ga .....Meni onaj Kroos nije ekstra kvalitet pogotovo za 8-ce jer igra isto pičkica nema agilnosti , žustrine nema onoga glavom na kopačku nema da će on nekome uklizat i uzet loptu ništa to on može odigrati na 10-tki ali i tu treba imati ove epitete što sam gore nabrojio a pogotovo na 8-ci ili ti ga 6-ci jer se tu lomi sve i jedan pogrešan pas ili ne blokiranje ili uklizavanje može te koštati gola :a045: :a045:
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la cruz » 20 vel 2011, 21:06

UltrasMentalita napisao:Pa da uupravo što ste rekli Montolivo je inteligentan igrač i nazad i naprijed.......Ali nažalost od njega nema ništa LVG je najavio Kroosa čim bude spreman 90 min u paru s Schweinijem i j.... ga .....Meni onaj Kroos nije ekstra kvalitet pogotovo za 8-ce jer igra isto pičkica nema agilnosti , žustrine nema onoga glavom na kopačku nema da će on nekome uklizat i uzet loptu ništa to on može odigrati na 10-tki ali i tu treba imati ove epitete što sam gore nabrojio a pogotovo na 8-ci ili ti ga 6-ci jer se tu lomi sve i jedan pogrešan pas ili ne blokiranje ili uklizavanje može te koštati gola :a045: :a045:

Treba još vidit kako će Kroos - Švajni izgledati!!!

ja to sada neću ocjenjivati kad nisam vidio kroz 3-4 tekme kako to izgleda...

znam samo da bi montolivo - švajni bilo odlično... za to ne moraš biti maher da znaš prepoznat ;)

možda nas kroos iznenadi, mi samo pretpostavljamo da to nije to, ali ko će znat...

s druge strane treba vjerovat van gaalu, čovjek je inžinjer nogometa, malo ga ego jebe, ali čovjek sigurno zna šta je Bayernu najbolje!!!

mi smo samo obični gledatelji i svak ima svoje mišljenje, ali van gaalovo je presudno!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi