FCB_general napisao:Ma koji Gervinho... Između njega i Shaqirija uzimam ovog Europljanina. Tip je još jako mlad, a potencijala ima da postane čak i novi Robben, koliko sad gledajući njega to zvučalo i izgledalo presmiješno...
anton 1983 napisao:FCB_general napisao:Ma koji Gervinho... Između njega i Shaqirija uzimam ovog Europljanina. Tip je još jako mlad, a potencijala ima da postane čak i novi Robben, koliko sad gledajući njega to zvučalo i izgledalo presmiješno...
Bit je u tome da uzimamo 2 a ne ili - ili...

FCB_general napisao:Obojica ne mogu... Barem ako su ova 2 zajedno u kombinaciji. Jedan od njih može, dok netko treći bi trebao biti taj drugi uz Shaqirija ili Gervinha. Iako ja mislim da smo i ovako nakrcani veznjacima koji mogu igrati na krilima.
anton 1983 napisao:Zaboravi na hamita.
anton 1983 napisao:a ja Mullera neželim trošiti na toj poziciji.
anton 1983 napisao:E sad ako mi raspravljamo kojeg bi ja ti on rađe e to je drugi par cipela. Ja bi možda rađe Šakirija jer je bijel

UltrasMentalita napisao:General malo si mi pao u očima dolaze obojica a Muller i Kroos su izgubljeni na krilima ......i ne zaboravimo zamjenu Lahmu to je nešto najpotrebnije

doro napisao:UltrasMentalita napisao:General malo si mi pao u očima dolaze obojica a Muller i Kroos su izgubljeni na krilima ......i ne zaboravimo zamjenu Lahmu to je nešto najpotrebnije
Muller izgubljen na krilu![]()
![]()
![]()
UltrasMentalita napisao:Ti si Ivica totalno puka .........Pa što ti misliš kad se igrači dovode da im se kaže ej ti ćeš sjediti na glupi i mijenjati ovoga ili onoga zašto služe treninzi nego da se igrač dokaže i da bi naposljetku dobio šansu u utakmici ........Gervinho je odličan igrač a Muller je ili polušpica ili špica na ostalim pozicijama nije ni približno dobar kao na polušpici .......Možeš ti pričati što hoćeš sigurno je da će se Bayern osnažiti 100% sad hoće li biti uloženo 50 ili 100mil ne znam ali sigurno da e se kvalitetno pojačati uprava zna što radi a akko Gaal želi Gervinha ili bilo kojeg drugog igrača dobit će Gervinha ......Što se tiče novog stopera ma kakav crni Mertesacker protiv njega sam totalno ....ako će dovoditi novog stopera iz Njemačke neka to bude Hummels , Howedes ili Geromel mada mi je ovaj Geromel malo tanak za stopera ali mi se sviđa kako igra .......ako ne od ove trojice niko neka dovedu nekoga van Njemačke ali da bude ŠPEK stoper ne nešto polovično ili ne dokazano

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju