Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Ljetni prelazni rok

PostPostao/la Red passion » 22 vel 2011, 13:56

Eto konačno se rešeta po LvG-u u većem broju zbog njegovih gluposti. :mrgreen: :smajl007:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 vel 2011, 15:39

I ja bi rađe Hummelsa nego Mertea al to se nebu desilo....kojeg špek stopera izvan Njemačke da čujem :?: :!:

Sve više mislim da nam dolaze 3 igrača Neuer,stoper i 1 ofenzivac + Ekici se možda vrati...mislim da sasvim dovoljno za super kadar a otišli bi samo Klose,turčin i Ottl.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 22 vel 2011, 15:47

Ja bih radije Shaqirija nego Gerinha jer Shaqiri bolje paše u našu igru. Ali, ako možemo dovesti oba ja sam za. :bravo:
Shaqiri je tehnički bolji, ima udarac i dribling, ali nema brzinu kao Gervinho koji je prvenstveno dribler. Coentrao me nakon SP-a baš i nije impresionirao, ali podržavam svaku investiciju na poziciji lijevog beka. :good:

Nadam se da su informacije točne. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 22 vel 2011, 15:58

Ma koji Gervinho... Između njega i Shaqirija uzimam ovog Europljanina. Tip je još jako mlad, a potencijala ima da postane čak i novi Robben, koliko sad gledajući njega to zvučalo i izgledalo presmiješno... :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Francky boy » 22 vel 2011, 16:01

-Philippe Mexès
-Giorgio Chiellini
-Domenico Criscito
-Alessandro Gamberini
-Cristian Zapata
-Vincent Kompany
-Thomas Vermaelen
-Alex
-Jérôme Boateng
-Pepe
-Éric Abidal
-Diego Godín
-Ezequiel Garay
-Álvaro Domínguez
-Mamadou Sakho
-Mickaël Ciani
-Stéphane M'Bia može igrati i defanzivnog veznog
-Miranda
-Rolando
-Jan Vertonghen
-Douglas
-Toby Alderweireld

To bi otprilike bilo to.Ostale teško da možemo dovesti kalibra Vidića,Terrya,Ivanovića ...

Bundesliga:

-Neven Subotic
-Mats Hummels
-Benedikt Höwedes
-Pedro Geromel
-Per Mertesacker
Zadnja izmjena: Francky boy; 22 vel 2011, 16:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 22 vel 2011, 16:02

FCB_general napisao:Ma koji Gervinho... Između njega i Shaqirija uzimam ovog Europljanina. Tip je još jako mlad, a potencijala ima da postane čak i novi Robben, koliko sad gledajući njega to zvučalo i izgledalo presmiješno... :|

Bit je u tome da uzimamo 2 a ne ili - ili...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 22 vel 2011, 16:08

anton 1983 napisao:
FCB_general napisao:Ma koji Gervinho... Između njega i Shaqirija uzimam ovog Europljanina. Tip je još jako mlad, a potencijala ima da postane čak i novi Robben, koliko sad gledajući njega to zvučalo i izgledalo presmiješno... :|

Bit je u tome da uzimamo 2 a ne ili - ili...

Obojica ne mogu... Barem ako su ova 2 zajedno u kombinaciji. Jedan od njih može, dok netko treći bi trebao biti taj drugi uz Shaqirija ili Gervinha. Iako ja mislim da smo i ovako nakrcani veznjacima koji mogu igrati na krilima.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 vel 2011, 16:14

FCB_general napisao:Obojica ne mogu... Barem ako su ova 2 zajedno u kombinaciji. Jedan od njih može, dok netko treći bi trebao biti taj drugi uz Shaqirija ili Gervinha. Iako ja mislim da smo i ovako nakrcani veznjacima koji mogu igrati na krilima.

Zaboravi na hamita. Izuzev ribery i Robbena mi neamo niti jednokrilo a ja Mullera neželim trošiti na toj poziciji. Kada Pranjić ili Kroos moraju na krilo meni se bljuje. Ja ti velim da po tim mojim informacijama nije pitanje ili ili nego oba dva. E sad ako mi raspravljamo kojeg bi ja ti on rađe e to je drugi par cipela. Ja bi možda rađe Šakirija jer je bijel :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 22 vel 2011, 16:47

anton 1983 napisao:Zaboravi na hamita.

Koji crni Hamit Altintop? On nas napušta ovog ljeta.

anton 1983 napisao:a ja Mullera neželim trošiti na toj poziciji.

E jebiga, ja želim jer to ionako će igrati u Elfu.

A Pranjić?! :o Pa on jedino i što zna igrati je lijevo krilo(LMF ili AML). Kroos još ok jer mi on baš nekako može tu upasti, ali samo kao zakrpa, ne kao nešto što ide i na to mjesto. :|

anton 1983 napisao:E sad ako mi raspravljamo kojeg bi ja ti on rađe e to je drugi par cipela. Ja bi možda rađe Šakirija jer je bijel

E i ja bi, čak također zbog toga! :mrgreen:
No i Jesusa Navasa bi strašno volio vidjeti u našem klubu. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 vel 2011, 17:19

Svi zaboravljate našeg Iličevića a ja baš mislim da bude on došel ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 22 vel 2011, 17:23

General malo si mi pao u očima dolaze obojica a Muller i Kroos su izgubljeni na krilima ......i ne zaboravimo zamjenu Lahmu to je nešto najpotrebnije
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Red passion » 22 vel 2011, 17:38

Vidjet ćemo... Čisto sumnjam da će Galonja htjeti obojicu... Prije bi Iličevića ugurao u sve ovo jer je bio milimetar od Bayerna ove zime.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 vel 2011, 19:15

UltrasMentalita napisao:General malo si mi pao u očima dolaze obojica a Muller i Kroos su izgubljeni na krilima ......i ne zaboravimo zamjenu Lahmu to je nešto najpotrebnije

Muller izgubljen na krilu :?: :?: :?: :!:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 22 vel 2011, 20:15

doro napisao:
UltrasMentalita napisao:General malo si mi pao u očima dolaze obojica a Muller i Kroos su izgubljeni na krilima ......i ne zaboravimo zamjenu Lahmu to je nešto najpotrebnije

Muller izgubljen na krilu :?: :?: :?: :!:

Da ne igra ni približno ko na polušpici što ti je nejasno
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la ivicaolic » 22 vel 2011, 23:40

UltrasMentalita napisao:Ti si Ivica totalno puka .........Pa što ti misliš kad se igrači dovode da im se kaže ej ti ćeš sjediti na glupi i mijenjati ovoga ili onoga zašto služe treninzi nego da se igrač dokaže i da bi naposljetku dobio šansu u utakmici ........Gervinho je odličan igrač a Muller je ili polušpica ili špica na ostalim pozicijama nije ni približno dobar kao na polušpici .......Možeš ti pričati što hoćeš sigurno je da će se Bayern osnažiti 100% sad hoće li biti uloženo 50 ili 100mil ne znam ali sigurno da e se kvalitetno pojačati uprava zna što radi a akko Gaal želi Gervinha ili bilo kojeg drugog igrača dobit će Gervinha ......Što se tiče novog stopera ma kakav crni Mertesacker protiv njega sam totalno ....ako će dovoditi novog stopera iz Njemačke neka to bude Hummels , Howedes ili Geromel mada mi je ovaj Geromel malo tanak za stopera ali mi se sviđa kako igra .......ako ne od ove trojice niko neka dovedu nekoga van Njemačke ali da bude ŠPEK stoper ne nešto polovično ili ne dokazano

pa nemoraju mu ni rec, bit ce mu jasno da ce bit klupa kad imam robberyia na njegovim pozicijama :lol:

nebi bas rekao da je muller ni priblizno dobar na ljevoj i desnoj poluspici kao na srednjoj i špici. pa na svjetskom je igrao desnu poluspicu pa bio najbolji strijelac i mladi igrac! a i na riberyovoj poziciji isto odlicno igra. po mom misljenju moze odigrat kvalitetno bilo koju ofenzivnu poziviju. a ako bi nekim slucajem dovodili nekog mjesto robberya onda to mora bit igrac koji ce bit svjestan da ce bit klupa dok se neko ne ozljedi ;)
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi