Novi trener - da ili ne?

Arhivirane teme...

Re: Novi trener - da ili ne?

PostPostao/la Titan » 07 ožu 2012, 17:45

Pa i Frank Rijkard je osvajao sa Barcom sve, pobjeđivao uvjerljivo u LP, a gdje je sada ?
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 07 ožu 2012, 17:56

Zaboravili smo i Thomasa Dolla :mrgreen:
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Murta » 07 ožu 2012, 18:23

Guardiola ima autoritet znanja. A i čovjek je otjerao Ronaldinha i nitko mu zbog toga nije niti riječ rekao. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 07 ožu 2012, 18:33

Sreća po njemu što je Ronaldinho imao najlošiju sezonu u Barceloni iza sebe, pa ga je mogao tako otjerati. :mrgreen:

Dok recimo sa Samuelom Eto'om se zajebao gadno.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 07 ožu 2012, 19:19

FCB_general napisao:Sreća po njemu što je Ronaldinho imao najlošiju sezonu u Barceloni iza sebe, pa ga je mogao tako otjerati. :mrgreen:

Dok recimo sa Samuelom Eto'om se zajebao gadno.

Zašto ?

Messi mu igra na toj poziciji tako da...
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 07 ožu 2012, 19:23

LuctL napisao:Jeben autoritet ima kad mu igrači govore gdje žele igrati, a ne onako kako ih on stavi.

:?:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 07 ožu 2012, 19:27

Pa koji ce nam K trener "mekusac", treba nama trener kod kojeg ce "igraci pisati" krv na treninzima i orati njive i trcati sumom nakon poraza! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 07 ožu 2012, 19:32

Onda je najbolje da dovedemo Otta. Al ne Hitzfelda, nego von Bismarcka. :lol:
http://www.hrsport.net/kolumne/435947/n ... -buducnost
LuctL napisao: :bravo: :a045:

Moj upitnik je bio jer nisam čuo za taj slučaj. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 07 ožu 2012, 20:02

Nije problem u tome da netko kritizra, nego kako trener reagira. Ibra i Henry su odlepršali, a i Villa će uskoro. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 07 ožu 2012, 20:14

Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 07 ožu 2012, 20:27

Ma kakav cigan u Bayernu kaj je vama..nama treba moderni gospodin...recimo favre je to a njegovim pomočnikom tek tolko da mu pomogne oko bahatosti i ega ako se neka zvijezdica prekenjava naš Effenberg ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 08 ožu 2012, 22:18

kada ovako malo čitam vaše postove pa jbte na tržištu nema trenera koji bi nekako odgovarao svima...nekako iz prošlosti uvijek je netko bio kojeg su svi željeli....ja osobno nebi Guardiolu dovodio :!: ne treba nam takav trener :!:
ali sa dtruge strane gledano nema stvarno koga....da se malo zapitaš, jbte ili riskirat sa nekim mladim nedokazanim ili opet nekog starohana dovest koji nema budućnosti.....zašto kako :?:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Titan » 08 ožu 2012, 23:08

Effenberg23 napisao:kada ovako malo čitam vaše postove pa jbte na tržištu nema trenera koji bi nekako odgovarao svima...nekako iz prošlosti uvijek je netko bio kojeg su svi željeli....ja osobno nebi Guardiolu dovodio :!: ne treba nam takav trener :!:
ali sa dtruge strane gledano nema stvarno koga....da se malo zapitaš, jbte ili riskirat sa nekim mladim nedokazanim ili opet nekog starohana dovest koji nema budućnosti.....zašto kako :?:

Nabroj mi 3 starohana koji bi zadovoljili Bayerna, ali ne duže staze.

Bayern neće nikada dovoditi nedokazane trenere. Jurgen se "dokazao" u Elf. Ne počinjite sada nije isto repka i ekipa. Pa valjda znaju bolje oni u menedžmentu Bayerno nego mi na forumu.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 08 ožu 2012, 23:13

In memory of Neutral napisao:
Effenberg23 napisao:kada ovako malo čitam vaše postove pa jbte na tržištu nema trenera koji bi nekako odgovarao svima...nekako iz prošlosti uvijek je netko bio kojeg su svi željeli....ja osobno nebi Guardiolu dovodio :!: ne treba nam takav trener :!:

Nabroj mi 3 starohana koji bi zadovoljili Bayerna, ali ne duže staze.

Bayern neće nikada dovoditi nedokazane trenere. Jurgen se "dokazao" u Elf. Ne počinjite sada nije isto repka i ekipa. Pa valjda znaju bolje oni u menedžmentu Bayerno nego mi na forumu.

ne znam reci ti meni, ja sam gore i naveo da ne znam koga bi doveo....evo da se u ovom trnutku mene pita koga bi za trenera ja ne znam koga bi...ali pazi slobodne, ne one koji su pod ugovorom kod nekoga....
ček možda znam za jednog, šta mislite - Fabio Capello, uvijek smo znali pogađat sa talijanima :lol:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la cruz » 08 ožu 2012, 23:15

In memory of Neutral napisao:
Jurgen se "dokazao" u Elf. Ne počinjite sada nije isto repka i ekipa. Pa valjda znaju bolje oni u menedžmentu Bayerno nego mi na forumu.

jedino što je on u ELF-u radio je motivacija, Löw jer sve ostalo već tada imao u svojim rukama ;)

KlinsFRAU je toliko nekompetentan da mi se povraća kad ser sjetim da je vodio momčad preko 8mj. :sick:

on nikad neće dobiti posao da valja, sad radi za SAD samo zato što je "igračka legenda", vjerojatno i tamo ima neke trenere koji rade mjesto njega a on je tu motivator

za njegov dolazak je isključivo Rumennigge zaslužan, Hoeness ga nije želio dovesti jer čovjek zna "koliko je sati" ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva