Pa dobro, čovjek bude impresioniran kada se spominju cifre iznad 20 miliona. Odmah pomisliš on mora da je odličan igrač. Dobro, nekad uprava i pogriješi kao što je slučaj sa Aguerom davnoooooooo, ali volim kako ljudi sve vode po financijskim mogućnostima. Laički rečeno ne balahaju se, nego uzimaju što je jeftino i kvalitetno, što je na "akciji".
I sjetim se Jose Bosingwe, koliko sam ga samo želio vidjeti u Bayernu, ali pogledajte ovu sezonu, malo reći užasan, izgleda mi kao igrač koji se zasitio fudbala.
Isto tako onaj iz Ajaxa Wiel, meni preloš igrač, a srećom pa ga ne kupiše.
Evo baš nešto razmišljam o Kagawi. Ne znam gdje bi igrao, Kroos je "10", ako još osvoje ligu prvaka, a ako Bog da osvojiti će, onda je zacementirao poziciju u prvih 11 u narednih 5 godina
Luis Gustavo se pokazao u posljednim utakmica veoma dobro, a tu je i Bastian. Ruku na srce, Gustavo me podsjeća na Nigel-a , čovjek koji bi trebao dobijati svakih 5 minuta po žuti karton
Ono Bastian, Kroos, Robben, Ribery gore Kagawa i Mr. Promašaj. Dobro zvuči. Backup nam Gustavo za ne daj Bože, baš kao i ove sezone.