Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la anton 1983 » 01 svi 2012, 13:06

Stvarno drkamo kada pričamo o igraču koji košta 40+ a prvi je pick Barce i Reala! :lol:

Neymarov najveći problem je dosloFce Robinho...Ja se niti ne sječam kada je zadnji puta Brazilac došao u Europu i razneso je. Bilo je to fakat davno, tak da je na Neymaru veliki teret. Al dobro mi bar imamo i luisa Gustava i rafinhu I DANTEA i to definitivno nije mala stvar. Ja velim da ga ja nebi zbog te prilagodbe, ali bi drko da ga dovedemo! :mrgreen: :twisted:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 01 svi 2012, 13:08

LuctL napisao:Neymaru je ovo treća sezona na zapaženom nivou. Sad, baš da je tolika razlika, ne bi rekao.

Moraš reč. jebote Muller nakon prve sezone i Muller nakon 3 sezone, nije ista stvar. Isto kao i sad Badstuberom. Budi realan, kada su Badstuber i Muller zaigrali u prvoj sezoni za Bayern pod van Gaalom, unajmio si snajperista da ih svo troje ubije skupa, a danas ti niti lubrić za drkanje ne treba kad ih vidiš u Bayernu...

LuctL napisao:A, ovo o Hamsiku je čisto moje mišljenje, jer mi frend druka za njih i prati sve živo i ima samo riječi hvale

Unutar tog smeća od lige zvanog SERIE A i ja mogu biti dobar igrač kad mi je radijus kretanja dva metra napred, dva metra iza! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Titan » 01 svi 2012, 13:15

Upravo to, pričamo o Neymaru a preskup je to igrač za Bayern. To je čista realnost, neće Uli i co nikada dati 40-tak miliona za 20-godišnjaka.

A Hamšika je igrač koji mi ne leži. Dobar je nema šta, odličan u ligi, ali u LP je bio užasan. On me podsjeća na Pastorea, odigrao sjajno par utakmica, pa par nestane, pa opet blijesne.

@Luctl

Šta je tu smiješno ?. Pa pogledaj po jačini koja je brazilska liga. Ko je kriv Bayernu za Brena i odličan skauting. 19 godina je imao dečko, a napustio je svoju državu da igra u 10.000km udaljenoj državi. Neki odo kod komšije da prenoće u tim godinama i prepadnu se lol.

Inače kad smo kod transfera. PATO, nevjerovatan igrač, ali ubiše ga povrede do bola. Kažu prebrz za svoje tijelo, da mu tijelo ne može izdržati opterećnja itd. Gledao baš neku emisiju o tome ili sam čitao nemam pojma .
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 01 svi 2012, 13:39

kakav neymar :lol: ak već hočete južmoamera onda more cavani a mi njima damo čelu :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 01 svi 2012, 14:16

Baš... Ili El Matadora dovesti ili Lavezzija. No opet, ta odšteta... U svakom slučaju manja nego za Neymara i Lucasa koji igraju u Brazilu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 01 svi 2012, 15:26

Lakše dovesti igrača iz Barce ili Reala nego Napoli. Zna se kako njihov predsjednik postavlja cifre na najbolje igrače Cavani, Hamsik, Lavezzi and co.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 01 svi 2012, 15:32

Znam. Zato u nekom SF scenariju bolje dati 40-50 mil. € za Cavanija i co. iz Serie A nego iz jedne brazilske lige za Neymara i Lucasa.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 01 svi 2012, 16:30

Zavisno od ukusa :lol:

Šalim se, ja uvijek prihvatam davanje ogromnih suma novca za kvalitetnog igrača . Evo zamislite da smo ne daj Bože doveli Contraoa , pa čovjek je čisti primjer bacanja novca, to može samo Real. Mislim , dobar igrač jeste, ali daleko od vrhunskog.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 01 svi 2012, 16:51

In memory of Neutral napisao:Zavisno od ukusa :lol:

Šalim se, ja uvijek prihvatam davanje ogromnih suma novca za kvalitetnog igrača . Evo zamislite da smo ne daj Bože doveli Contraoa , pa čovjek je čisti primjer bacanja novca, to može samo Real. Mislim , dobar igrač jeste, ali daleko od vrhunskog.

je dobar je za izbječ a večina je htela tog malog portugalskog seljačića dok sam ludoval samo na spomen dotičnog :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 01 svi 2012, 17:02

Pa dobro, čovjek bude impresioniran kada se spominju cifre iznad 20 miliona. Odmah pomisliš on mora da je odličan igrač. Dobro, nekad uprava i pogriješi kao što je slučaj sa Aguerom davnoooooooo, ali volim kako ljudi sve vode po financijskim mogućnostima. Laički rečeno ne balahaju se, nego uzimaju što je jeftino i kvalitetno, što je na "akciji".

I sjetim se Jose Bosingwe, koliko sam ga samo želio vidjeti u Bayernu, ali pogledajte ovu sezonu, malo reći užasan, izgleda mi kao igrač koji se zasitio fudbala.

Isto tako onaj iz Ajaxa Wiel, meni preloš igrač, a srećom pa ga ne kupiše. :D

Evo baš nešto razmišljam o Kagawi. Ne znam gdje bi igrao, Kroos je "10", ako još osvoje ligu prvaka, a ako Bog da osvojiti će, onda je zacementirao poziciju u prvih 11 u narednih 5 godina :D

Luis Gustavo se pokazao u posljednim utakmica veoma dobro, a tu je i Bastian. Ruku na srce, Gustavo me podsjeća na Nigel-a , čovjek koji bi trebao dobijati svakih 5 minuta po žuti karton :lol:

Ono Bastian, Kroos, Robben, Ribery gore Kagawa i Mr. Promašaj. Dobro zvuči. Backup nam Gustavo za ne daj Bože, baš kao i ove sezone. ;)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 01 svi 2012, 17:10

Kad već maštamo, da vas priupitam šta vi mislite o Schurrleu kao igraču koji bi mogao nekad za 2-3 godine nasljediti Bilala aBd. 21 godina, mlad, brz, odličan šut.

I onaj Grk u Schalke Papadoupoulous ili kako li je već, strašan , odličan itd.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 01 svi 2012, 20:38

Ne znam kaj da si mislim sad o ovim pizdarijama vezane uz Robbena.

Nije da će Bayern propasti ako on ode, ko kak smo to nekak mislili, no kad vidim kakvo je tržište uopće nije vrijeme da on ode sada.

jedino logično rješenje koje se nameće je taj jebeni hazard a to mi se nikako nesviđa. A da bi do njega došli, bit će maltene nemoguće. Sa Talijanima ja mislim da se moremo nositi i u bilo kojem pogledu možemo ponuditi bolje uvjete od Intera, Milana i Juvea. Barca i Real ga brijem uopće ne žele doveti i najveći problemi su Englezi i to Man City, koji ak ga odluči dovesti dovest će ga, Chelsea s kojim se nemremo nadmetati zbog para al ak ih satremo u finalu i oni ne idu u LP, možda moremo i njih sjebati i onda tu još ostaje MUTD, koji također ima prednost ispred nas. Ostale nebi spominjao jer brijem da ih možemo zajebati.

Najveći problem predstavljati će odšteta i tu mam znam da nam Arsenal nemre konkurirati, jer oni nebuju išli iznad 25 pa taman da i prodaju persia. E sad postavlja se pitanje koliko smo mi uopće spremni dati za njega. Mi sigurno drugačije razmišljamo dok je Robben u klubu, no ak on ide mislim da bi mi mogli i pomaknuti svoju gornju granicu pa na bar 35, ako ne i na 35 +....

Više nikoga ne vidim i jedino morti u obzir dolazi nani kojeg smo fatali prošlo ljeto, no da bi njega doveli njega se Fergie baš mora odreći.

Druga je mogučnost da hapamo nekog tipa Suarez pa da totalno mjenjamo stil igre. Uglavnom niti jedno drugo krilo na svijet neće nam dati takvu dominaciju što se tiće opasnosti po krilima kakvu imamo sa Robbenom i Riberyem.

Ak već ode brijem da ćemo mi ipak ići na neko racinalno rješenje, a to da se drugačije pojačamo, a ne da mjenjamo Robbena jedan za jedan...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Titan » 01 svi 2012, 21:52

A što nabrajaš igrače koje igraju lijevo krilo, a Robben čisto desno.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 01 svi 2012, 21:58

In memory of Neutral napisao:A što nabrajaš igrače koje igraju lijevo krilo, a Robben čisto desno.

anton 1983 napisao:Nije da će Bayern propasti ako on ode, ko kak smo to nekak mislili, no kad vidim kakvo je tržište uopće nije vrijeme da on ode sada.

jedino logično rješenje koje se nameće je taj jebeni hazard a to mi se nikako nesviđa.

anton 1983 napisao:Druga je mogučnost da hapamo nekog tipa Suarez pa da totalno mjenjamo stil igre. Uglavnom niti jedno drugo krilo na svijet neće nam dati takvu dominaciju što se tiće opasnosti po krilima kakvu imamo sa Robbenom i Riberyem.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 01 svi 2012, 22:11

Podebljao Anton. :D

Nije vrijeme da se mijanja stil igre niti da nas Robben napusti.
Kaiser malo lize jer zna da nije bas odmjeren sa tim komentarima u medijima.
Za nadati se da OVO omeksa Arjena i stavi taj jebeni potpis na produzetek ugovora.
Lizarazu
Bixente

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi