Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la cruz » 03 svi 2012, 11:40

nele-BHF napisao:E jesi ih poslag'o kao na FM. :lol: To ti na terenu nikako ne može tako izgledati i ne može proći. Osim toga, ispada nam LG i gubimo dosta u odbrani.

brate nije nogomet pasivan sport pa da igrači stoje na istom mjestu ko na stolnom nogometu.. :lol:

bola, ohladite, samo sam predložio, ako se nekome ne sviđa neka zanemari, zaboga! :haha:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 03 svi 2012, 11:44

Ništa od modrića ni u javi ni u snu ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 03 svi 2012, 16:19

Nama treba takav igrač kao Modrić, no opet ta vrsta Modrića mora imati šut s 30 metara jak i velika muda, a ne ko Lukica da zabija 3-4 gola u cijeloj sezoni i jedva pukne s 18 metara. :mrgreen:

Radije bi one Cruzove druge želje koje je vidio u Banegi i co. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la stevan2712 » 03 svi 2012, 16:31

FCB_general napisao:Nama treba takav igrač kao Modrić, no opet ta vrsta Modrića mora imati šut s 30 metara jak i velika muda, a ne ko Lukica da zabija 3-4 gola u cijeloj sezoni i jedva pukne s 18 metara. :mrgreen:

Radije bi one Cruzove druge želje koje je vidio u Banegi i co. ;)

Nadam se da si sinoc gledao utakmicu Bolton-Totenhem i vidio onu fenomenalnu golcinu "Lukice" kako ga nazivas :P
stevan2712
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Red passion » 03 svi 2012, 16:53

Češće, češće... Nekako mi i on nedefiniran igrač u Tottenhamu, rječnikom Francky boya, niti kokoš niti jaje. :D

Od velikih igrača se puno više očekuje.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Francky boy » 03 svi 2012, 17:04

FCB_general napisao:Češće, češće... Nekako mi i on nedefiniran igrač u Tottenhamu, rječnikom Francky boya, niti kokoš niti jaje. :D

Od velikih igrača se puno više očekuje.

MA on je precjenjen igrač ako ćemo realno.Solidan igrač, ali ni priblizno cifri koja se za njega traži.Mediji u Jugi prodaju igrače, a ne njihove fenomenalne sezone.Luka je definitivno imao losu sezonu bez obzira hoće li Tottenham u Lp ili ne.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Red passion » 04 svi 2012, 19:40

Sad kad nam dođe Gonzalo Higuain, ajme... :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 04 svi 2012, 22:45

Ajmo, da čujem mišljenja oko Higuaina. Za, protiv, svejedno, kvalitetan, loš, svjetska klasa, antitalent, kruška, jabuka i da ne nabrajam dalje. :D

Vidim da se to nagađanje proširilo po javnosti i da smo mi navodno favoriti za Gonzala. Volio bi vidjeti vaša mišljenja o njemu. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 05 svi 2012, 07:51

Finger up
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lennon » 05 svi 2012, 09:51

FCB_general napisao:Ajmo, da čujem mišljenja oko Higuaina. Za, protiv, svejedno, kvalitetan, loš, svjetska klasa, antitalent, kruška, jabuka i da ne nabrajam dalje. :D

Vidim da se to nagađanje proširilo po javnosti i da smo mi navodno favoriti za Gonzala. Volio bi vidjeti vaša mišljenja o njemu. :)

pročitao sam post koji si napisao u Špekulacijama o dolasku igrača za Higuaina. Neznam, što se tiče Higuaina ko špice - sve najbolje, klasičan killer koji zna s loptom sve, odlično se snalazi sam u napadu (kod ekipe koje igraju s jednom špicom) i o njemu sve najbolje, apsolutno pojačanje.
Druga je stvar naša politika kluba i naš odnos prema velikim transferima, jer Bayern nikad igrače predodređene za klupu nije platio više 10 milja eura, a sad da iskeširamo 20 milja za Gonzala, hmmm... al kad malo bolje razmislim, Bayern je postao sami vrh zadnjih 2-3 leta euro-nogometa i lige prvaka ( ne mislim po veličini kluba nek po igri, zadnji put smo bili sami vrh 2000.-tih godina, od onda nam je najveći uspjeh bio četvrtfinale i bundesliga). Pa zato mislim da si u pravu, trebamo jaku klupu ak očemo iduće godine sve napasti, i Bundesligu i Ligu prvaka. A kad pomislim na našu klupu onda - Gonzalo, Đerdad i Muller - dečki pa mi smo sami vrh! 8-)
konačno sam i to doživio da kad razgovaram s frendima o nogometu i osvajanjima lige prvaka, i trenutno najboljim klubovima - svi spominju Bayern! Bayern je jak, Bayern igra lijepo... drkica do neba! :mrgreen:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 05 svi 2012, 12:03

Iako je napredovao od malog debilčeka ja ga ipak nebi htio...ali....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 05 svi 2012, 12:03

Lennon napisao:
konačno sam i to doživio da kad razgovaram s frendima o nogometu i osvajanjima lige prvaka, i trenutno najboljim klubovima - svi spominju Bayern! Bayern je jak, Bayern igra lijepo... drkica do neba! :mrgreen:

ja imam takav stav već 4 godine i najveći mi je gušt upravo SADA kada svak ima takav stav i odjednom me gledaju kao :oops:
8-)

Higuain?? SEXuain!!

njegova mana je što real ima benzemu koji je nevjerojatno kompletan igrač.. Higuain je killer i... to je to. Ali je prvoklasni killer!

smatrati kako ga Bayern želi dovesti kao "rezervu" ili kao "konkurenciju" Gomezu je za mene neshvatljivo. ako bude napuštao real onda ide u neki "veliki" klub koji ga dovodi za 1. napadača!

zato mislim da ga Bayern ne bi dovodio. dodatni razlozi su plaća i visina odštete ;)

a subjektivno, ja bi ga naravno doveo........ :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 05 svi 2012, 12:19

Ma Higuain bi bio super pojačanje.....Definitivno je čovjek prava svjetska klasa i dobro je ovo gore cruz rekao, čvojek ispred nosa tamo ima Benzemu kojeg Mou gotivi i zato je Higuain rezerva ili bolje rečeno nešto manje priliku dobiva.
Ovaj transfer bi definitivno podržao, jer čovjek se po karakteru uklapa u Bayernov tim. I eto špekuliše se da bi on čak rado pristao doći....Ali vidjet ćemo...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 05 svi 2012, 12:21

effe__sa napisao:Ma Higuain bi bio super pojačanje.....Definitivno je čovjek prava svjetska klasa i dobro je ovo gore cruz rekao, čvojek ispred nosa tamo ima Benzemu kojeg Mou gotivi i zato je Higuain rezerva ili bolje rečeno nešto manje priliku dobiva.
Ovaj transfer bi definitivno podržao, jer čovjek se po karakteru uklapa u Bayernov tim. I eto špekuliše se da bi on čak rado pristao doći....Ali vidjet ćemo...

:bravo: miran je, šuti i radi! uglavnom djeluje pozitivno skroz.

ali ruku na srce, njegov transfer u Bayern je ono krajnje nelogičan.... ili?! :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 05 svi 2012, 13:18

Jedini problem koji ja imam sa Higuainom je taj što je klasični poacher poput Gomeza. Malo mi je glupo davat tolike novce za igrača koji će biti prva zamjena.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi