FCB_general napisao:Ajmo, da čujem mišljenja oko Higuaina. Za, protiv, svejedno, kvalitetan, loš, svjetska klasa, antitalent, kruška, jabuka i da ne nabrajam dalje.
Vidim da se to nagađanje proširilo po javnosti i da smo mi
navodno favoriti za Gonzala. Volio bi vidjeti vaša mišljenja o njemu.

pročitao sam post koji si napisao u Špekulacijama o dolasku igrača za Higuaina. Neznam, što se tiče Higuaina ko špice - sve najbolje, klasičan killer koji zna s loptom sve, odlično se snalazi sam u napadu (kod ekipe koje igraju s jednom špicom) i o njemu sve najbolje, apsolutno pojačanje.
Druga je stvar naša politika kluba i naš odnos prema velikim transferima, jer Bayern nikad igrače predodređene za klupu nije platio više 10 milja eura, a sad da iskeširamo 20 milja za Gonzala, hmmm... al kad malo bolje razmislim, Bayern je postao sami vrh zadnjih 2-3 leta euro-nogometa i lige prvaka ( ne mislim po veličini kluba nek po igri, zadnji put smo bili sami vrh 2000.-tih godina, od onda nam je najveći uspjeh bio četvrtfinale i bundesliga). Pa zato mislim da si u pravu, trebamo jaku klupu ak očemo iduće godine sve napasti, i Bundesligu i Ligu prvaka. A kad pomislim na našu klupu onda - Gonzalo, Đerdad i Muller - dečki pa mi smo sami vrh!
konačno sam i to doživio da kad razgovaram s frendima o nogometu i osvajanjima lige prvaka, i trenutno najboljim klubovima - svi spominju Bayern! Bayern je jak, Bayern igra lijepo... drkica do neba!