(01.12.2012)FC Bayern München : Borussia Dortmund

Komentirajte utakmice Bayerna u Bundesligi...

Re: (01.12.2012)FC Bayern München : Borussia Dortmund

PostPostao/la Miki » 02 pro 2012, 12:47

Lennon napisao:
Miki napisao:
Lennon napisao:evo, mogu slobodno reći da mi je Toni Kroos začepio usta dokraja života, kako mali igra ove sezone, čudo neviđeno.
nije mi jasno kak jučer nismo zabili nakraju, jel to moguće? a očito je moguće.. ako ove godine prokockamo tu prednost, onda najbolje da zatvore taj klub!

Ali, imao je čini mi se i jedan gadan promašaj. Mada, popravio se što jest, jest. Juppova najveća greška je što nije Gomeza stavio od starta ili ga uveo na početku 2. poluvremena. Sa Gomezom smo mnogo dominantniji, a dok nije ušao nismo ni šansu stvorili jer nam je balvan tada igrao u napadu.

a gledaj, imamo dva potpuno različita tipa napadača, što je jeako pozitivno, i sad treba trener znati kad će mu koji trebat i protiv koje ekipe. a jako je negativno kaj to naš trener nezna, već on rotira igrače ko...ja na football manageru!

Htio ti to priznati ili ne, Gomez je bar 2x bolji od igrača sa brojem 9. Druga stvar, igrač sa brojem 9 je dobar u utakmicama gdje 3 boda ne dolaze pod znak pitanja. Gomez me zna jako iznervirati svojim potezima, ali je velemajstor za ovog što ne zna i prostor svojim saigračima da stvori. Zato, Juppe pamet u glavu i Gomeza od starta. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Speedy » 02 pro 2012, 12:52

Vama jednostavno ne pomazu banovi iz razloga sto ste primitivci. Jel se sjecate sto se dogodilo negdje prije ili vam moram osvjeziti pamcenje?
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 02 pro 2012, 13:46

Bez nacionalizma, više, molim! nećemo sad zbog jednog člana ključati temu ;) Ima onih koji imaju nešto za reći...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 02 pro 2012, 13:50

Danas tek žalim kaj muller i kroos te na kraju martinez nisu ono zabili a morali su bar jednu od tih šansi...jbg baš se roman-debilković razbranio zadnjih 5 minuta,sad da im oprostim ovaj remi hoću pobjedu u kusenu i najmanje remi u dortmundu :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 02 pro 2012, 14:05

Jednom riječju, razočaran sam ishodom. Nismo ih izdominirali kako sam očekivao, a dogodilo se upravo ono što se dogodilo Hrvatskoj protiv Belgije, pa čak i u neku ruku Chelsea. Ne mogu vjerovati da mi 1:0 doma ne možemo sačuvati. :doh:

Gadi mi se ovaj nogomet. Preskupa i premoćna ekipa a ovakvi rezultati se ispuštaju i ne okreću se u našu korist. Više me ništa ne može iznenaditi. Kakav je to mentalitet u glavama igrača??? To veze nema sa onim što smo imali do Kahna, Scholla i co. Ne mogu se još uvijek naučiti na ove manekene i njihov retardirani, moderni mentalitet. Momčad puna Nijemaca, a nigdje na takvog dodira.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB_CRO » 02 pro 2012, 15:05

Eto, zavrsila i ta utakmica jucer. Sobzirom na dobro 2 poluvrijeme, mislim da smo trebali pobjedit. Weidenfeller je u par navrata izvlacio nemoguce, tako da smo ipak mogli bolje proci. No i ovako smo zadrzali bodovnu prednost i mislim da ih jos uvijek drzimo na pristojnoj udaljenosti. Leverkusen nam je bodovno blize, no oni me ne brinu ni malo. Razlog je taj sto oni jednostavno nemaju karizmu i mentalitet pobjednika (stara stvar), prema tome, kad tad ce past i sumljam da mogu izgurat cijelu sezonu da igraju dobro i u kontinuitetu.

S druge strane, ono sto mene u principu naj vise zanima i sto cekam... (opet se vracam na to, iako sam vec vjerojatno svima dosadan)... je Liga prvaka! Tu ocekujem proljece i famoznu "THE ONE" utakmicu... prosle god. je to bila tekma sa Realom, ove mozda bude sa Barcom ili Unitedom... E to moramo odigrat na vrhunskom nivou. Za to se moramo spremit i fizicki i psihicki, to gleda cijeli svijet, na tim utakmicam a se sticu novi navijaci, na tim utakmicama se dize cijena i stvara povijest. THE ONE! Prosle god. je to bio Real u polufinalu, pretprosle Inter u osmini finala (kada smo se trebali osvetit za finale i razbit ih), a prije tri god. je to bila utakmica sa Manchesterom u cetvrtfinalu... Osobno zivim za te utakmice, tu onda sve staje, od jutra me pere uzbudenje, peglaju se naj bolje majice i dresovi, pripremaju "zlatni" salovi... Odlazi u crkvu po blagoslov ;) Tu nema mjesta za pogresku, a pobjede u tim utakmicama su doslovno nirvana. Trava je zelenija, pivo slade, zivot dobija smisao :lol:

Utakmice u bundesligi pratim fanaticno i to svaku, ali ipak... tu uvijek imamo vremena nadoknadit izgubljen. Puno je kola, stvari se sporije odvijaju, no u knock out fazi LP, nemas pravo na pogresku. Tu je biti ili nebiti.

Bundesligu cemo ove god. vjerojatno uzet, ali mislim da moramo ciljat i LP narednih godina. Jednostavno je moramo uzet! Zasluzili smo to zadnjih godina, i mislim da i uprava to zna i da ocekuje ponovni zalet u tom natjecanju!
Slika
FCB_CRO
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 02 pro 2012, 15:13

Pa mi uvjek ciljamo na lp samo nitko to nije glup pa da to javno i izjavi ,bez obzira kakav nam momčad skupa bila to mora bit jasno.Sad niš drugo nego čekat opet kiks kusena i bvb-a u buli te lagano skupljat bodove, da nam se ne desi napeta završnica što nam omogučuje manje trošenje ekipe ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 02 pro 2012, 17:00

FCB_general napisao: Kakav je to mentalitet u glavama igrača??? To veze nema sa onim što smo imali do Kahna, Scholla i co. Ne mogu se još uvijek naučiti na ove manekene i njihov retardirani, moderni mentalitet. Momčad puna Nijemaca, a nigdje na takvog dodira.

ajd ajd....
i oni su prije pusili svakojake utakmice a vodili 1:0

sjeti se samo onog onog onog onog finala onomad 1999.

a i druge momcadi igraju isto nogomet i imaju dobre golmane....
nakon nekoliko poraza od Dortmunda, mislim da mozemo zivjeti i sa remijem....sezona je jos duga
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 02 pro 2012, 17:09

katsche napisao:nakon nekoliko poraza od Dortmunda, mislim da mozemo zivjeti i sa remijem....sezona je jos duga

:bravo:
bitno da smo skinuli prokletstvo poraza sa sebe. jučer smo bili bolji i dokazali da možemo igrati s njima. uvjeren sam da ćemo ih dobiti usred dortmunda. ta psihička barijera koja nas je kočila i govorila nam da im ne možemo ništa više ne postoji, i to je najbitnije.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Axe » 02 pro 2012, 18:17

Zadnja dva dana sam toliko odsutan i nezainteresovan za pisanje po forumima a razlog se zna, moja tuga za propustenim prilikama. :twisted:

Kroos koliko god da je dobro odigrao utakmicu me naljutio onim promasajem nakon Gomezovog dodavanja, mat pozicija koja se morala pretvoriti u gol.

Kasnije je Weidenfeler jos u nekoliko navrata pokazao klasu, pogotovo kod Martinezovog suta glavom, koji me usput kad sam ga spomenuo odusevio, odigrao je tekmu koja ce mu dati mnogo samopouzdanja a mediji ce ga kovati u zvijezde, sto je svakako pocelo nakon one majstorije iz zadnje domace pobjede.

Pobjeda je visila u zraku ali bod nije za preveliko zaljenje, jer nas u nastavku sezone cekaju jos tri utakmice od toga dvije domace i jedna kod komsija, nakon kojih ocekujem svih 9 bodova i eventualno povecanje bodovne prednosti u odnosu na konkurenciju.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 pro 2012, 18:17

Jučer je Martinez odigrao fenomenalnu tekmu. Rekao bih da je to izdanje koje od njega očekujemo. Kada bi mogao birati da je zabio onaj gol s glavom ili skinuo udarac Gotzeu, rađe bi da mu je skinuo udarac! Nekako mi je to SEXUALNIJE djelovalo!

Sve u svemu, JUPP je jučer ovo odradio i dobro i malo loše. Protiv BvB-a niti nemreš baš stvarati prilike ko na traci, a mi smo još stvorili 3 EXTRA prilike koje nismo realizirali. Iz te perspektive, JUPP je odradio sve kako treba no igrači su ti koji su zakazali.

E sad dolazimo do onog najvećeg problema kod JUPPA - bar mi to tako gledamo, ZAMJENE! Smatram da je puno ranije trebao uvesti GOMEZA, jer kao što ste i vidli, iako su neki pretpostavljali da će biti drugačije, sa Manđom nismo bili opasTni. Čak ovdje nije niti poanta u toj opasnosti, nego manđa nije dovoljno fizički jak, za razliku od GOMEZA, da se hrva sa BvB-ovim neboderima. I Subotiću i Hummelsu njega je teže čuvati!

Sigurno je da nam je ozlijeda BadGnjilog poremetila planove, jer sam očekivao šablonsko ubacivanje, Šakirija i Gomeza. Onda je Kroos, prvi kandidat za izlazak, sjebo sam JUPPA, zabivši gol i njega se više nije "smjelo" mjenati. Tu je MOŽDA JUPP pogriješio i 10 minuta kasnije ili ti 15 minuta prije kraja trebao je uvesti GOMEZ (minimalno 15 minuta mu dati) i možda Šaqirija, radi pomutnje u BvB-ovim redovima. Onda Muller ti je uvijek kocka - idiot koji niti ne zna da će gol zabiti, bez obzira što igra katastrofalnu utakmicu - no to je naš smotani Muller, za kojeg nikad ne znaš dal ga trebaš vaditi ili pustiti da igra dok ne zabije!

Nemožemo biti bar malo nezadovoljni, pogotovo ne kada sam vidi sažetke i naše 3 prilike zaredom u završnici utakmice - BVb onda niej napravio ništa. U taboru BvB-a bi trebali biti više zadovoljni remijem nego mi jer smo mi stvarno mogli pobjediti, dok oni, ne, no s druge strane mi smo ti koji imamo BRUTALNU prednost na tablici, tako da i mi neamo razloga za nezadovoljstvo!

Slijedeći puta bit će još bolje! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 02 pro 2012, 19:01

katsche napisao:
FCB_general napisao: Kakav je to mentalitet u glavama igrača??? To veze nema sa onim što smo imali do Kahna, Scholla i co. Ne mogu se još uvijek naučiti na ove manekene i njihov retardirani, moderni mentalitet. Momčad puna Nijemaca, a nigdje na takvog dodira.

ajd ajd....
i oni su prije pusili svakojake utakmice a vodili 1:0

sjeti se samo onog onog onog onog finala onomad 1999.

a i druge momcadi igraju isto nogomet i imaju dobre golmane....
nakon nekoliko poraza od Dortmunda, mislim da mozemo zivjeti i sa remijem....sezona je jos duga

Ma nekako se ne zadovoljavam da se mučimo s ekipama poput Freiburga, Augsburga s jedne strane, a s Dortmundom i sl. s druge strane, dok s treće 'ubijamo' ekipe poput Hannovera i sl. Stalno nam nešto fali da budemo DOMINANTNI. Ova ekipa objektivno bi morala u ovakvoj ligi raditi puno bolje. Baš svi koji prate nogomet to očekuju, a Bayern već 2. sezonu zaredom nikako da dođe do toga. Prošle sezone kratka klupa, ove sezone - ništa! Nikako da se nahranimo pobjedama poput Dortmunda, Chelseaja i sl.

Ne želim da naš klub bude nekakav Arsenal kad on to po ničemu nije. Ima vremena, ali vrlo sam oprezan ove sezone. Neke stvari se nisu naučile iz zadnje 2 sezone i opet se to oslikava na ovu dok se s utakmicama poput Lillea i Hannovera to vješto zamaskira i gura pod tepih. Današnjem Bayernu više ne vjerujem da će nakon 1. mjesta u prvom dijelu sezone biti prvak na kraju sezone. :no:

NON PASARAN! :lock:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 02 pro 2012, 19:29

Ma generale, nemoj biti nervozan. Neke stvari se jesu naučile, jer neke utakmice što bi mi prošle sezone izgubili sada remiziramo, znači ne idemo grlom u jagode. Postigao se neki balans, ali još nije skroz još se na tome mora raditi. Ali napredak se vidi. Bitno je sada osvajati dalje što više bodova, a super bi bilo održat ovoliku prednost u odnosu na pratioce do početka zimske pauze. Onda bi u drugom dijelu što se BuLi barem tiče mogli biti dosta, dosta mirni.

Ovaj Dante me oduševljava koliki je ratnik i koliko je još kvalitetan. Uz to imamo ratnika Martineza, koji uz to ima sjajnu tehniku, a za varnice se brine i Mandžo. Trebaju nam ovakvi igrači, treba nam vatre i malo kavge i onda ćemo opet dobivat sve češće ove velike utakmice. 8-)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 02 pro 2012, 19:30

Kad se malo bolje pogleda 2 su tragičara na ovoj tekmi,1 definitivno badstuber jer se potrgal a 2 kroos koji iako je zabio odličan gol ipak je krivac za naš primljeni gol jel je samo gledao 2 metra dalje gotze-a) i na kraju kaj nije zabil čisti zicer...više je bed naše ne pobjede radi samopouzdanja nego radih samih 3 boda.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 03 pro 2012, 00:47

a moj generale, to što očekuješ od ove ekipe je prosto nemoguće. A još se radi o BL u kojoj svak svakoga može dobiti. No i bez obzira na to, svaka tekma je novi zadatak, a pošto je "lopta okrugla" nitko ne može tako dominirati kao što priželjkuješ. Moje mišljenje.
Vrijednost Bayernovih igrača na tm.de je najviša, ali to opet ne znači ništa. Ako smo najskuplji ne moramo "svaku tekmu" uvjerljivo ubijati protivnika ;)

protiv dortmunda smo NAŽALOST OPET imali problema s njihovim trčanjem. Često nismo imali riješenja, od vezne trojice samo se Javi dokazao. Kroos je zabio gol ali krivac je za primljeni, nikako mu to ne mogu oprostiti, danas sam kosu čupao svaki put kada sam gledo gotzeov gol! :neee:

a sexsteiger je ponovo dokazo da to više nije taj igrač! prešao je i službeno u kategoriju "robben"
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga