Lennon napisao:Miki napisao:Lennon napisao:evo, mogu slobodno reći da mi je Toni Kroos začepio usta dokraja života, kako mali igra ove sezone, čudo neviđeno.
nije mi jasno kak jučer nismo zabili nakraju, jel to moguće? a očito je moguće.. ako ove godine prokockamo tu prednost, onda najbolje da zatvore taj klub!
Ali, imao je čini mi se i jedan gadan promašaj. Mada, popravio se što jest, jest. Juppova najveća greška je što nije Gomeza stavio od starta ili ga uveo na početku 2. poluvremena. Sa Gomezom smo mnogo dominantniji, a dok nije ušao nismo ni šansu stvorili jer nam je balvan tada igrao u napadu.
a gledaj, imamo dva potpuno različita tipa napadača, što je jeako pozitivno, i sad treba trener znati kad će mu koji trebat i protiv koje ekipe. a jako je negativno kaj to naš trener nezna, već on rotira igrače ko...ja na football manageru!
Htio ti to priznati ili ne, Gomez je bar 2x bolji od igrača sa brojem 9. Druga stvar, igrač sa brojem 9 je dobar u utakmicama gdje 3 boda ne dolaze pod znak pitanja. Gomez me zna jako iznervirati svojim potezima, ali je velemajstor za ovog što ne zna i prostor svojim saigračima da stvori. Zato, Juppe pamet u glavu i Gomeza od starta.
width="960"