Miki napisao:Najbolji (čitaj najtrofejniji) trener u najboljem klubu. Vremena mu treba dati, ali ne mnogo. Nije on neki anonimus ili trener bez uspjeha u prošlosti, pa da čekamo pola godine da se njegov sistem uspostavi kako treba. Minimum što tražim je 2 trofeja (recimo BL i Kup), plus polufinale LŠ. Sa ovakvim timom jednostavno NE SMIJEŠ I NE MOŽEŠ manje da očekuješ.
anton 1983 napisao:Miki napisao:Najbolji (čitaj najtrofejniji) trener u najboljem klubu. Vremena mu treba dati, ali ne mnogo. Nije on neki anonimus ili trener bez uspjeha u prošlosti, pa da čekamo pola godine da se njegov sistem uspostavi kako treba. Minimum što tražim je 2 trofeja (recimo BL i Kup), plus polufinale LŠ. Sa ovakvim timom jednostavno NE SMIJEŠ I NE MOŽEŠ manje da očekuješ.
Dobro a zašto odmah POOP nakon jedne tekme? što je nešto možda izgubljeno?
Jedino kaj se MORA je osvajanje BUNDESLIGE, a ovo ostalo kaj bude, s tim da nam se nesmije dogoditi gaf pa da ispadnemo na glup način od slabije ekipe i to mislim na drugorazredne tipa Atl Madrid ili Napoli...

doro napisao:Kod gotzea,mullera i slicnih igraca nema fiksne pozicije ti igraju cijelu tekmu ljevo, desno i u sredini...bit je u tome da mi gotze preuzme mjesto u startelfu umjesto celavog...btw celu nebi prodavo samo sebi u inat te bi mi bio joker![]()

anton 1983 napisao:Moram priznati da ste mi fascinantni. Kkao vam se uopće da pratit nogomet više nakon prošple sezone? Kak vam se uopće da kritizirati Bayern, nakon prošle sezone? Kaj se to dogodilo sa ljudskim rodom?
Giba ja ća, jer shvaćam da sam donio pravu odluku.

anton 1983 napisao:Moram priznati da ste mi fascinantni. Kkao vam se uopće da pratit nogomet više nakon prošple sezone? Kak vam se uopće da kritizirati Bayern, nakon prošle sezone? Kaj se to dogodilo sa ljudskim rodom?
Giba ja ća, jer shvaćam da sam donio pravu odluku.

FCB_general napisao:
btw, gdje je kolega cruz? Bio je ovih dana ovdje počeo opet aktivnije pisati i sad zadnjih par dana nigdje ga nema.

CroCHEF napisao:FCB_general napisao:
btw, gdje je kolega cruz? Bio je ovih dana ovdje počeo opet aktivnije pisati i sad zadnjih par dana nigdje ga nema.
mozda je ispario od vrucine

LuctL napisao:Mostarac je to. Navikao je na vrućine.

mirko0410 napisao:Bayern je igral najljepši nogomet a uz to bili su rezultati, zbog golova se ide na utakmice a ne zbog taktičgog nadmudrivanja.Da se meni sviđa tika-taka navijal bi za Barcelonu. Ne velim da bi sa Jupom opet osvojili sve ali lanjskoj ekipi je trebal jedan dobar half a ne Thiago.

Vrati se na: Utakmice 2013./2014.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju