(27/07/2013) DFL Supercup BVB -:- FCB

Utakmice 2013./2014. - samo dva trofeja ove godine.

Re: (27/07/2013) DFL Supercup BVB -:- FCB

PostPostao/la mirko0410 » 29 srp 2013, 09:56

Pep nije anonimac i ne treba mu davati nikakvo dodatno vrijeme pošto je Bayern imal igru i prepoznatljivu formaciju koju su mnogi počeli kopirati i uzimati kao primjer nečeg dobrog. Pep se treba prilagoditi Bayernovom stilu.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 29 srp 2013, 10:19

Miki napisao:Najbolji (čitaj najtrofejniji) trener u najboljem klubu. Vremena mu treba dati, ali ne mnogo. Nije on neki anonimus ili trener bez uspjeha u prošlosti, pa da čekamo pola godine da se njegov sistem uspostavi kako treba. Minimum što tražim je 2 trofeja (recimo BL i Kup), plus polufinale LŠ. Sa ovakvim timom jednostavno NE SMIJEŠ I NE MOŽEŠ manje da očekuješ. ;)

Dobro a zašto odmah POOP nakon jedne tekme? što je nešto možda izgubljeno?

Jedino kaj se MORA je osvajanje BUNDESLIGE, a ovo ostalo kaj bude, s tim da nam se nesmije dogoditi gaf pa da ispadnemo na glup način od slabije ekipe i to mislim na drugorazredne tipa Atl Madrid ili Napoli...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 29 srp 2013, 10:36

anton 1983 napisao:
Miki napisao:Najbolji (čitaj najtrofejniji) trener u najboljem klubu. Vremena mu treba dati, ali ne mnogo. Nije on neki anonimus ili trener bez uspjeha u prošlosti, pa da čekamo pola godine da se njegov sistem uspostavi kako treba. Minimum što tražim je 2 trofeja (recimo BL i Kup), plus polufinale LŠ. Sa ovakvim timom jednostavno NE SMIJEŠ I NE MOŽEŠ manje da očekuješ. ;)

Dobro a zašto odmah POOP nakon jedne tekme? što je nešto možda izgubljeno?

Jedino kaj se MORA je osvajanje BUNDESLIGE, a ovo ostalo kaj bude, s tim da nam se nesmije dogoditi gaf pa da ispadnemo na glup način od slabije ekipe i to mislim na drugorazredne tipa Atl Madrid ili Napoli...

POOP, jer se vidi da prevelike i nagle promjene nisu UVIJEK potrebne, pogotovo ne u klubu koji je osvojio sve i gdje potrebe za tolikim promjenama nije bilo. Nije stvar samo u Štarkeovoj grešci ili u Van Bujtenovom autogolu, već o načinu kretanja igrača. Ako si dobro ispratio prvo poluvrijeme, vidio si kako Manžukić i Šaćiri nisu znali kud gone. Gubili su se u postavkama i transformaciji, a postavka odbrane je bila jako loša.
Od ovakvog tima moraš da očekuješ visoke domete, jer su sami sebi postavili ljestvicu visoko i sada da to uprskaju, ne ide baš. Po meni se podrazumijeva da uzmemo BL i Kup (pod moranje), jer imamo bar duplo jači sastav od najbližeg konkurentna, plus smo aktuelni osvajači svega (osim Super Kupa :mrgreen: ), a u LŠ barem polufinale. Tu kao ozbiljne konkurente vidim Real i Čelzi. Barsa ako ne dovede kvalitetnog štopera biće truba, džaba im Nejmar. Opasnost vidim još u Dortmundu i eventualno PSŽ-u. Ostalih se ne bojim uopšte.
Pročitaj naš sastav bar još 10x, pa se zapitaj je li realno ovo što očekujem. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 29 srp 2013, 11:13

Kod gotzea,mullera i slicnih igraca nema fiksne pozicije ti igraju cijelu tekmu ljevo, desno i u sredini...bit je u tome da mi gotze preuzme mjesto u startelfu umjesto celavog...btw celu nebi prodavo samo sebi u inat te bi mi bio joker ;) :D

Ti razni sponzorski i tzv. superkupovi nisu posebice vazni iaoko nitko ne voli izgubit...zna se kaj se od njega ocekuje(pep) a to je liga pod obavezno i po prvi put obrana lige prvaka...za kup me zaboli kitarjevo.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 29 srp 2013, 11:21

doro napisao:Kod gotzea,mullera i slicnih igraca nema fiksne pozicije ti igraju cijelu tekmu ljevo, desno i u sredini...bit je u tome da mi gotze preuzme mjesto u startelfu umjesto celavog...btw celu nebi prodavo samo sebi u inat te bi mi bio joker ;) :D

To stoji i zato će se jako teško desiti da jedan Muller se dugoročno nađe na klupi. To je skoro pa nemoguće, a takvog univerzalca , trkača i borca, koji uz to zna nerijetko trpat samo budala može ostaviti na klupi duže vrijeme.
A bit će naravno rotacija, utakmica nikad više nismo imali u jednoj sezoni.
Što se Goetzea tiče, kvalitet ogroman ima, vanserijski igrač, ali sad mu neće tako lako biti da uleti u prvu postavu.
On jeste pogotovo opcija za lažne devetke, ali mislim da će Pep biti prisiljen igrati s klasični napadačem, pa makar mu to možda i ne bilo uvijek drago. Sam će ocijenit kad šta odgovara, zavisno od protivnika i koja je opcija bolja po našu ekipu.....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 29 srp 2013, 11:24

Nece mu bit lako sigurno to bu bio proces da se mario ustali...nadam se da ce da uspe :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 29 srp 2013, 11:31

Sa novim sistemom igrači su dobili druge zadatke, nisu uigrani, gube sigurnost, nema automatizma i zato i dalje mislim da nije trebalo mijenjati neke stvari.Uostalom Bayern je uvijek imal velike devetke (zadnjih godina Klinsman,Elber,Makay,Toni,Gomez)
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 29 srp 2013, 11:40

Moram priznati da ste mi fascinantni. Kkao vam se uopće da pratit nogomet više nakon prošple sezone? Kak vam se uopće da kritizirati Bayern, nakon prošle sezone? Kaj se to dogodilo sa ljudskim rodom?

Giba ja ća, jer shvaćam da sam donio pravu odluku.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 29 srp 2013, 11:47

anton 1983 napisao:Moram priznati da ste mi fascinantni. Kkao vam se uopće da pratit nogomet više nakon prošple sezone? Kak vam se uopće da kritizirati Bayern, nakon prošle sezone? Kaj se to dogodilo sa ljudskim rodom?

A, koja je to odluka?
Drži me i dalje glad za trofejima i želja da ova generacija postane najuspješnija ikada u klupskom fudbalu, a znam da mogu. Otuda i tol'ka nervoza i kritike, često i neopravdane, ali je to sve posljedica želje za još trofeja. Tebe, Antone, izgleda stisle godine, pa ti ponestalo motiva za gledanje nakon prošle sezone. :D Ili žena ne da? :haha:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 29 srp 2013, 12:58

anton 1983 napisao:Moram priznati da ste mi fascinantni. Kkao vam se uopće da pratit nogomet više nakon prošple sezone? Kak vam se uopće da kritizirati Bayern, nakon prošle sezone? Kaj se to dogodilo sa ljudskim rodom?

To tridesete iz tebe govore? :D Sjetim se samo onih riječi u onom članku prije finala 2012. :lol:

Mene osobno i nije toliko briga jer stvarno sam zasićen nakon onakve neponovljive sezone. Ionako me čekaju puno važnije obaveze za mjesec dana pa bih trebao ovdje nestati na duže vrijeme.

Tako je bilo nakon odlaska Hitzfelda 2008. pa sam se šokirao na što je klub sve spao kad sam gledao par utakmica.

btw, gdje je kolega cruz? Bio je ovih dana ovdje počeo opet aktivnije pisati i sad zadnjih par dana nigdje ga nema. :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 29 srp 2013, 13:01

FCB_general napisao:

btw, gdje je kolega cruz? Bio je ovih dana ovdje počeo opet aktivnije pisati i sad zadnjih par dana nigdje ga nema. :?

mozda je ispario od vrucine
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 29 srp 2013, 13:05

CroCHEF napisao:
FCB_general napisao:

mozda je ispario od vrucine

Pa ono... Sad baš gledao na njegov FB, zadnje što je napisano na njegovom zidu baš mi i ne zvuči na nešto dobro. :|

Očekivao sam njegov neki report na ovu utakmicu.
Zadnja izmjena: Red passion; 29 srp 2013, 13:08; ukupno mijenjano 1 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mirko0410 » 29 srp 2013, 13:09

Bayern je igral najljepši nogomet a uz to bili su rezultati, zbog golova se ide na utakmice a ne zbog taktičgog nadmudrivanja.Da se meni sviđa tika-taka navijal bi za Barcelonu. Ne velim da bi sa Jupom opet osvojili sve ali lanjskoj ekipi je trebal jedan dobar half a ne Thiago.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Red passion » 29 srp 2013, 13:11

LuctL napisao:Mostarac je to. Navikao je na vrućine. ;)

Prije momak sa Širokog. :)

A Mostar je rekorder svake godine u regiji gdje do 50°C temp. raste. Prije par godina sam išao u MO sredinom 7 mj., to je bilo za popizidit. Nigdje u Hercegovini tako vatreno kao u Mostaru.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 29 srp 2013, 13:26

nisam još uopće prokomentirao utakmicu pa rekoh sad ću :mrgreen:

uglavno, ovo je superkup, pobjeda nam ne bi donijela ništa drugo osim još jednog trofeja u vitrinama, pa taj poraz možda i nije toliko loš

nakon onakve sezone, bili smo na ego tripu, ovo je trebalo da se ekipu (a i sve nas tu) spusti na zemlju

na stranu to da smo prvi puta igrali onakvu postavu (4-1-4-1) i to sa onim igračima (nemože se baš reći da su DvB, Shaq, Starke prvotimci koji bi mogli odigrat onakvu utakmicu na visokom nivou čitavih 90 minuta, a da Thiagu treba ipak malo više uigravanja - što se moglo i vidjeti - Starke kod 1:0, DvB kod 1:0 i 2:0)

uz to je ovo sigurno pokazalo Pepu da neće moći samo tak provesti svoje taktičke zamisli na ovoj ekipi, jer ekipa nije ni na koji način slična Barceloni

osim toga, pokazatelj je i toga da nam Schweini, Martinez, Ribery i Neuer strahovito fale u velikim tekmama

mirko0410 napisao:Bayern je igral najljepši nogomet a uz to bili su rezultati, zbog golova se ide na utakmice a ne zbog taktičgog nadmudrivanja.Da se meni sviđa tika-taka navijal bi za Barcelonu. Ne velim da bi sa Jupom opet osvojili sve ali lanjskoj ekipi je trebal jedan dobar half a ne Thiago.

nakon onakve pobjedničke sezone, nešto se u ekipi MORA mjenjati

dvije stvari se dese - ulovi te onaj poznati šampionski mamurluk, ili igrači počnu mislit da su se zacementirali u svojoj poziciji na terenu pa se više ne trude, stoga, dolazak Thiaga, Götzea i Kirchhoffa je dobra stvar što se konkurencije tiće, a isprobavanje različitih formacija kroz utakmice pokušaj prikaza pojedinim igračima da su zamjenjivi

Uglavnom, poraz je težak za podnjet (pogotovo od ovog protivnika, i sa ovakvom razlikom)

ali siguran sam da će Pep ovo posložit i uspijet riješit sve...
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Utakmice 2013./2014.