(02/11/2013) TSG 1899 Hoffenheim 1:2 FC Bayern München

Teme s utakmicama Bundeslige 2013./2014.

Re: (02/11/2013) TSG 1899 Hoffenheim -:- FC Bayern München

PostPostao/la melodyne » 03 stu 2013, 18:06

Ako sledece sezone dodje Lewandowski, Mandzukic ce biti samo druga opcija u napadu...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 03 stu 2013, 18:08

mirko0410 napisao:Zaslužuje Manđo biti starter i kad ne zabije gol na prethodnoj utakmici, vjerojatno bi bio i bolji da ima malo sigurnije mjesto u momčadi ovak se mora kao neki početnik u svakoj utakmici dokazivati. Pep ga kao hvali i simpatizira a u stvari Manđu drže samo njegovi golovi. Mislim da bi ipak trebal imati malo više kredita kod Pepa.

na stranu sad to da se slažem sa Lennonom po valjda prvi put :mrgreen: :mrgreen:

ali, nije li cijela poanta prošle sezone i onolike rotacije bila ta da nitko nema sigurnu poziciju u ekipi (osim ajde Neuera, Lahma i Švajnija), ali Mandžukić, Robben, Kroos itd. su zamjenjivi

Mandžo je napadač, uloga mu je zabijati golove, ako ne zabija, onda očito ne ispunjava ulogu i treba ga se mijenjati

iako velim, slažem se sa Lennom u vezi pitanja Mandžukića, ali ako ćemo dopustit da nas to što je Mandžo hrvat zajebe, e onda kvragu

u današnjem nogometu je sve u efikasnosti, ako si napadač i ne zabijaš mrš na klupu
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Speedy » 03 stu 2013, 18:46

Ma meni se Mandzo zgadio u pripremnim utakmicama nakon onih svojih primitivnih ispada!

Mozda ne mogu biti najobjektivniji kada je on u pitanju jer ga nikad nisam gotovio ali suti i radi a na treneru je da odluci tko ce igrati ili koga ce izvaditi van!

Jucer sam se iznenadio kada sam vidio da je njega vadio a ostavio Gotzea koji je bio kriminal cijelu tekmu i koji je tromiji od Nike Kranjcara, uzas koliko je taj igrac spor! :neee:

Nitko nije iznad kluba pa tako niti jedan Mandzukic koji je samo dobar igrac a ne vanserijski pa da ima pravo stalno nesto gunđati. Ajd da to napravi Ribery, Lahm, Schweini jos bi i razumio ali Mandzo? GIVE ME A BREAK! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 03 stu 2013, 20:24

Lennon napisao:
The Scarface napisao:Mandzo zabija golove ali po meni ne igra nista spektakularno. Ima on svoje kvalitete, ali za mene nikad nece biti top igrac koji je zasluzio biti apsolutni prvotimac u jednom od top klubova.

Osim toga smeta mi njegov stav u zadnje vrijeme, nakon zamjene bude namrgoden i glumi malu bebu poput Robbena. Znam da niti jedan igrac ne voli biti stalno mijenjan, ali mi je ipak zasmetao taj njegov arogantan stav kap da se radi o Ibri ili ne znam kome.

Ništa spektakularno, a čovjek prvi strijelac kluba.. Ništa spektakularno a čovjek uđe i okrene tekmu protiv Herthe. Čovjek svaku utakmicu igra u prosjeku 50 minuta, čak i manje i usto uspije zabit najmanje jedan gol. Ako to nije "ništa spektakularno" tko je onda tolko spektakularan u Bayernu? Ne pušim priču o nacionalizmu, ne zato jer je Hrvat, al mislim da u ovom trenutku Mandžo zaslužuje puno više i startat u momčadi Bayerna, a i zaslužuje više no neki ostali odigrat utkamicu dokraja. Sve dokle ga golovi prate...

Ništa spektakularno u smislu da nije igrao u po meni našim najboljim predstavama ove sezone, City i Leverkusen. Što znači da ova momčad i bez njega sasvim dobro funkcionira.

Svaka čast Mandži igra dobru sezonu, ali se po meni ne izdvaja posebno svojim individualnim kvalitetama da bi si dozvolio onako arogantno ponašanje tokom zamjena. Bayern je veći od pojedinca i niti jedan igrač se ne smije tako ponašati pa bio on Robben,Mandžo,Bastian itd...

Po meni su samo Lahm,Neuer,Alaba i Ribery "nezamjenjivi", ali čak i oni moraju poštivati odluke trenera.

@Speedy
Slažem se s tobom oko Gotzea, ono jučer je bila opća žalost. Gotze nije nikada ni bio brz igrač, ali usporedba sa Kranjčarom je ipak preekstremna, to je sasvim drugi nivo. :D
One asistencija i pogoci u zadnjim utakmicama su malo zakamuflirali neuigranost i lošu Gotzeovu formu, mora i bit će puno bolje u budućnosti. :a045:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 03 stu 2013, 21:47

Mandžo je jučer bez veze izmjenjen.

Ono što je pozitivno za njega je to što je tokom sedmice dobio podršku Uli Honessa.
Neko će u cijeloj priči slomiti koplja ili Pep, ili Mandžo. A činjenica je da ako Mandžo gori i zabija, Pep ga ne može izbaciti iz tima. Nije Pep da ga mrzi, ali nije mu možda skroz ni omiljen.

Jedino kod Pepa ne valja to što više voli te niže napadače i što je previše zaljubljen u lažnu devetku.
Isto tako Pep je ipak naučio u Bayernu da visokim loptama i igrom glavom sa klasičnim centarforom se može dosta postići.
I tu je trenutno glavna razlika između Pepove Barce i sada Pepovog Bayerna.

Ni Lewat u suštini nije neki omiljeni igrač Pepa, a njega opet želi uprava, pa se tu koplja lome.
Iskreno meni Poljak nije bolji od Mandže kad se sve sagleda. I jedan i drugi imaju prednosti u odnosu na onog drugog.
Prva stvar je što mislim da nešto se efikasnost s Poljakom ne bi poboljšala. On je meni uvijek više polušpic, nego klasični špic i ubica pred golom, pa neka priča ko god šta hoće.....
Poljak jeste dobar, ali trenutno se on uzdiže previše...... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 04 stu 2013, 01:29

Lew je za mandju sf igrac,mandji je pala sjekira u med ima srece vise nego pameti,lew u Bayernu ce bit jedna nova dimenzija ak se sve poklopi kak spada
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 04 stu 2013, 08:14

Definitivno Manđino ponašanje kod izmjena nije OK, klub je iznad svega ali da nema toliko rotacija i izmjena valjda bi i on bio drukčiji. Neke utakmice kad se nije moglo drukčije riješili smo upravo pogocima glavom tako da kad je on u igri Bayern ima dimenziju više. Lewandovski je kompletniji igrač ali da je sf za Manđu to sigurno nije, a da bi se kod Pepa bolje snašel i bolje kotiral to sigurno bi. No Manđina sreća je da dečki s gornjeg kata vole ipak više pravu a ne lažnu devetku.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lennon » 04 stu 2013, 09:56

Da pa i neki dan sam čitao kao da je Pep (Bayern) zainteresiran za dovođenje Aguera iz City-a. Isprva kad čuješ tu vijest misliš si da su opet neka novinarska naklapanja. Al kad malo bolje razmisliš i razgledaš prošle i trenutne situacije, to i nije tako daleko od istine. Mislim na to da ga Pep želi. To je taj omaleni ofenzivni veznjak, vrhunski tehničar, ponekad i čista špica, koji bi se vjeroatno uklopio u tu Pepovu viziju idealnog napadača. Problem je u tome da je naša uprava zakaparila Lewu i iako je kompletniji od Mandže, i on je također klasični egzekutor i pitanje kako će njega dočekat Pep. Nije ni on tipična lažna devetka okrenuta leđima od gola.

Uglavnom da se nadovežem na Mandžukića i Pepa, ja od Mandže ne očekujem da predribla 3-4 igrača i odigra povratnu loptu, ne očekujem ni nikakve pete ni nikakav spektakl, ja očekujem samo da trpa, i da igra presing obranu. Trenutno to radi jako dobro i moje mišljenje je da bi trebao dobivat veću minutažu uz povremenu rotaciju. No to je moje očekivanje i situacija "Mandžukić" kako ja vidim, a sad što točno Pep očekuje, i zašto (vjeroatno) nije zadovoljan to samo on zna..
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga