mirko0410 napisao:Zaslužuje Manđo biti starter i kad ne zabije gol na prethodnoj utakmici, vjerojatno bi bio i bolji da ima malo sigurnije mjesto u momčadi ovak se mora kao neki početnik u svakoj utakmici dokazivati. Pep ga kao hvali i simpatizira a u stvari Manđu drže samo njegovi golovi. Mislim da bi ipak trebal imati malo više kredita kod Pepa.

Lennon napisao:The Scarface napisao:Mandzo zabija golove ali po meni ne igra nista spektakularno. Ima on svoje kvalitete, ali za mene nikad nece biti top igrac koji je zasluzio biti apsolutni prvotimac u jednom od top klubova.
Osim toga smeta mi njegov stav u zadnje vrijeme, nakon zamjene bude namrgoden i glumi malu bebu poput Robbena. Znam da niti jedan igrac ne voli biti stalno mijenjan, ali mi je ipak zasmetao taj njegov arogantan stav kap da se radi o Ibri ili ne znam kome.
Ništa spektakularno, a čovjek prvi strijelac kluba.. Ništa spektakularno a čovjek uđe i okrene tekmu protiv Herthe. Čovjek svaku utakmicu igra u prosjeku 50 minuta, čak i manje i usto uspije zabit najmanje jedan gol. Ako to nije "ništa spektakularno" tko je onda tolko spektakularan u Bayernu? Ne pušim priču o nacionalizmu, ne zato jer je Hrvat, al mislim da u ovom trenutku Mandžo zaslužuje puno više i startat u momčadi Bayerna, a i zaslužuje više no neki ostali odigrat utkamicu dokraja. Sve dokle ga golovi prate...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju